Sagavoll Folkehøgskole

(Folkehøgskole)

Sagavoll ligger i flotte omgivelser i hjertet av Telemark. Skolen ligger på Gvarv, 7 km fra Bø i Telemark. Sørlandsbanen stopper på Bø stasjon, som ligger 2 timer fra Oslo og 2,5 time fra Kristiansand.

Rett utenfor skolen har både Haukeliekspressen, Timeekspressen og Telemarksekspressen stoppested. Det går buss mot Oslo, Bergen, Haugesund og Torp, som er nærmeste flyplass, flere ganger om dagen.

Gvarv er et lite tettsted med vel 1000 innbyggere. Her finner du det du trenger i dagliglivet, som matbutikker, bakeri, post, apotek, legesenter og bensinstasjon. Gvarvelva renner like forbi skolen og ut i Norsjø bare noen steinkast unna.
 

Bø i Telemark distriktssenteret i Midt-Telemark med butikker av alle slag, kafeer, kino, treningssenter og svømmehall. Bø har også høgskole. Begge steder er det et pulserende kulturliv.

Sagavoll ligger fint til med natur på alle kanter – her kan du finne skog og vann i gangavstand fra skolen, og Lifjell er 20 minutter unna med bil. Det er gode turstier og sykkelruter i området. Elevene er ofte på kortere turer på fritida, de tar seg et bad i elva, sover gjerne på Utsikten eller jogger på Kjærlighetsstien.
 
I løpet av et år på Sagavoll blir du godt kjent i nærmiljøet og får god kontakt med bygda. Norsk Eplefest er den første begivenheten i skoleåret. Her samarbeider skolen med det lokale kultur- og næringslivet, og elevene får en flott arena å boltre seg på, med dans, musikk, kreative uttrykk i årets eplebilde og mye gøy som ansvarlige for Barnas område.

Ellers i året får du som elev mulighet til å delta i spennende aktiviteter for og med bygda. Du kan bli overrasket over hvor mye som finnes her og du bor i et nydelig kulturlandskap, midt i Telemarks hage.

Les mer om Sagavoll Folkehøgskole
Historie
1
Reiseliv
1
Internasjonale studier
1
Kultur
2
Musikk
1
Friluftsliv
2
Psykologi
1
Mote
1
Idrett
4
Kreative studier
1
Kokk og matfag
1
Design
2
Foto
2
Dans
1
Ledelse
1
Samfunsfag
1
Religion
2
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her

Studiemuligheter hos Sagavoll Folkehøgskole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Sagavoll Folkehøgskole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN