JAGIELLONIAN UNIVERSITY IN KRAKOW

(Universitet)

 

 

Det Jagiellonske Universitet har på kort tid blitt meget populært blant norske studenter og tilbyr engelskspråklige studer innen medisin og odontologi (tannlege).

Det medisinske fakultet ved Det Jagiellonske universitet i Kraków, Polen, opprettet i 1996 et 6 års engelskspråklig studium for utlandsstudenter. Studiet er i løpet av disse årene blitt svært populært for skandinaviske studenter, spesielt norske.

Som skandinavisk representant for universitetets "School of Medicine in English" er det vår oppgave å bistå skandinaviske (flest norske) studenter i prosessen fra man vurderer å studere medisin ved universitetet til man er tatt opp som student.

 

Tannlegestudier i Krakow

Det medisinske fakultet, institutt for tannmedisin ved Det Jagiellonske universitet i Kraków, Polen, har nå opprettet et internasjonalt, engelskspråklig studium i odontologi over fem år. Med bakgrunn i den suksess det engelskspråklige studiet i medisin er blitt, og med all den kompetanse som er bygget opp på internasjonale studier ved det Jagiellonske universitet, ser vi frem til å rekruttere unge mennesker som vil bli tannleger til dette studiet.

Utdanningen holder til i en helt nyrestaurert bygning i sentrum av Krakow. Alt bygningsmessig, både innvendig og utvendig er helt nytt, likedan utstyr.

Vi representerer det medisinske fakultet ved Jagiellonske universitet i Krakow i Skandinavia og har derfor også et samarbeid med Institutt for odontologi. Vår oppgave er å bistå nordiske studenter i prosessen fra man vurderer å studere odontologi ved universitetet til man er tatt opp som student.

Les mer om JAGIELLONIAN UNIVERSITY IN KRAKOW

Studiemuligheter hos JAGIELLONIAN UNIVERSITY IN KRAKOW

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om JAGIELLONIAN UNIVERSITY IN KRAKOW

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN