ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

(Universitet)

Anglo-European College of Chiropractic (AECC) har et globalt rykte som en leder innen muskel-og skjeletthelse. Vi er stolte over å kunne tilby studentene mulighet til å dra nytte av våre topp moderne fasiliteter og rykte, som vi har opptjent gjennom stadig innovasjon og utvikling.

Siden vi åpnet våre dører for studenter i 1965 som den første skolen for kiropraktikk i Europa, har vi bygget videre på vår suksess gjennom hvert år å forpliktelse oss til dyktighet i alt vi gjør, og tilbyr nå flere bachelor- og masterstudier.

AECC studenter kommer fra hele verden med studenter fra Norge, Canada, Malaysia, India, Sør-Korea, Island, Sør-Afrika og Sverige, for å nevne noen. Når 50% av våre studenter kommer fra andre land enn Storbritannia, blir AECC campus et sted rikt på mangfold. Vår sosiale kalender er full av feiringer av viktige datoer og festivaler fra hele verden.

Støtte for internasjonale studenter ved AEC
Når elevene kommer, vil de bli koblet opp med en erfaren student som vil hjelpe deg og svare på alle dine spørsmål om AECC og studiet.

Studentene blir også tildelt personlige veiledere som kan gi råd om faglige spørsmål og tilby pastoral støtte.

Studentersamfundet har en dedikert International Officer som har som oppgave å hjelpe internasjonale studenter integreres i studentmiljøet ved AECC, samt å tilby råd og støtte.

Hvordan søke
Søknader er gjennom UCAS, og studentene vil bli intervjuet via Skype hvis de ikke kan gjøre hos skolen. Dette vil bli organisert gjennom vårt opptakskontor. Opptaktskrav finner du på vår nettside.

Om Bournemouth
Når du kommer for å studere ved AECC ikke bare vil du motta alle fordelene med å studere her, men du vil også komme til å nyte den fantastiske beliggenheten til Bournemouth på sørkysten av England.

Denne kosmopolitiske byen vil gi deg en opplevelse av å bo rett ved sjøen samtidig som du kan enkelt få tilgang til landsbygda, et stort utvalg av butikker og restauranter og et pulserende natteliv.

Med fantastiske strender, gode shoppingmuligheter og raske transportforbindelser til London, har AECC en ideell beliggenhet for internasjonale studenter til å nyte Storbritannia.

Studentbolig
Studentboliger nær skolen er det rikelig av. En liste er utarbeidet hvert år av Studentersamfundet, som er tilgjengelig fra AECC nettsiden samt på vår Facebookside for studentboliger.

Kostnad for studentbolig er for tiden gjennomsnittlig fra £ 80 til £ 100 per uke, avhengig av hvilken type overnatting som tilbys. Du bør sørge for at når du godtar en leiebeløpet med en utleier, vet du nøyaktig hva dette dekker i form av regninger som gass og elektrisitet.

For mer informasjon og hjelp med overnatting, vennligst kontakt Student Union ansvarlig Rhianydd Haslock: rhaslock@aecc.ac.uk

Les mer om ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Studiemuligheter hos ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING