ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

(Universitet)

Anglo-European College of Chiropractic (AECC) har et globalt rykte som en leder innen muskel-og skjeletthelse. Vi er stolte over å kunne tilby studentene mulighet til å dra nytte av våre topp moderne fasiliteter og rykte, som vi har opptjent gjennom stadig innovasjon og utvikling.

Siden vi åpnet våre dører for studenter i 1965 som den første skolen for kiropraktikk i Europa, har vi bygget videre på vår suksess gjennom hvert år å forpliktelse oss til dyktighet i alt vi gjør, og tilbyr nå flere bachelor- og masterstudier.

AECC studenter kommer fra hele verden med studenter fra Norge, Canada, Malaysia, India, Sør-Korea, Island, Sør-Afrika og Sverige, for å nevne noen. Når 50% av våre studenter kommer fra andre land enn Storbritannia, blir AECC campus et sted rikt på mangfold. Vår sosiale kalender er full av feiringer av viktige datoer og festivaler fra hele verden.

Støtte for internasjonale studenter ved AEC
Når elevene kommer, vil de bli koblet opp med en erfaren student som vil hjelpe deg og svare på alle dine spørsmål om AECC og studiet.

Studentene blir også tildelt personlige veiledere som kan gi råd om faglige spørsmål og tilby pastoral støtte.

Studentersamfundet har en dedikert International Officer som har som oppgave å hjelpe internasjonale studenter integreres i studentmiljøet ved AECC, samt å tilby råd og støtte.

Hvordan søke
Søknader er gjennom UCAS, og studentene vil bli intervjuet via Skype hvis de ikke kan gjøre hos skolen. Dette vil bli organisert gjennom vårt opptakskontor. Opptaktskrav finner du på vår nettside.

Om Bournemouth
Når du kommer for å studere ved AECC ikke bare vil du motta alle fordelene med å studere her, men du vil også komme til å nyte den fantastiske beliggenheten til Bournemouth på sørkysten av England.

Denne kosmopolitiske byen vil gi deg en opplevelse av å bo rett ved sjøen samtidig som du kan enkelt få tilgang til landsbygda, et stort utvalg av butikker og restauranter og et pulserende natteliv.

Med fantastiske strender, gode shoppingmuligheter og raske transportforbindelser til London, har AECC en ideell beliggenhet for internasjonale studenter til å nyte Storbritannia.

Studentbolig
Studentboliger nær skolen er det rikelig av. En liste er utarbeidet hvert år av Studentersamfundet, som er tilgjengelig fra AECC nettsiden samt på vår Facebookside for studentboliger.

Kostnad for studentbolig er for tiden gjennomsnittlig fra £ 80 til £ 100 per uke, avhengig av hvilken type overnatting som tilbys. Du bør sørge for at når du godtar en leiebeløpet med en utleier, vet du nøyaktig hva dette dekker i form av regninger som gass og elektrisitet.

For mer informasjon og hjelp med overnatting, vennligst kontakt Student Union ansvarlig Rhianydd Haslock: rhaslock@aecc.ac.uk

Les mer om ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Studiemuligheter hos ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om ANGLO-EUROPEAN COLLEGE OF CHIROPRACTIC

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN