HOTEL INSTITUTE MONTREUX

(Universitet)

Studere hotelledelse ved Hotel Institute Montreux?
Som en internasjonal skole innen hotell og reiseliv, støtter Hotel Institute Montreux suksessen til ambisiøse enkeltpersoner gjennom utvikling av hotelledelse, mellommenneskeligehet, språk og kulturkompetanse. Forretningsfokuset i programmet, som tilbys i samarbeid med Northwood University, et ledende universitet i USA innen ledelse, vil åpne dørene til et bredt spekter av karrieremuligheter.

Internasjonal skole innen reiseliv og hotelledelse
Hotel Institute Montreux tilbyr en kombinasjon av økonomistudier som blander kjent sveitsisk reiseliv i praksis med moderne amerikansk ledelseskompetanse. Denne unike kombinasjonen vil forberede studentene til eksklusive lederstillinger innen internasjonal reise og nærinningsliv.

Spesialierte forretningsferdigheter
Studentene spesialiserer seg innen økonomi, markedsføring, HR eller "Luxury Business Management". Dette åpner et bredt spekter av karrieremuligheter i bransjen innen internasjonal reise og næringsliv etter uteksaminering. Nyutdannede har svært god kunnskap om deres valgte felt, men også med kompetanse innen ett eller flere fremmedspråk.

Topp beliggenhet
Skolen ligger i hjertet av Montreux, ved bredden av Genfersjøen og med Alpene som gir en spektakulær bakgrunn. Dette luksuriøse reisemålet på den sveitsiske rivieraen er hjem til den berømte Montreux Jazz Festival, og bare en time fra Geneva International Airport; inngangsporten til Europa.

Les mer om HOTEL INSTITUTE MONTREUX
Kontaktperson for norske søkere

Levi Nikitin

Jag hjälper dig med allt ifrån vägledning inför ditt val av skola och program till ansökan, information om CSN och kostnad, samt förberedelser inför skolstart.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Adresse

Avenue des Alpes 15,
1820 Montreux,
Switzerland

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN