RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Skolen ligger sentralt til i Hønefoss sentrum. Bygningen omkranser skolens park, et uteareal til glede for både elever og ansatte.

Ved Ringerike videregående skole satses det på å gi elevene et variert fagtilbud og grundig opplæring mot et godt resultat. Elevene skal i størst mulig grad få oppfylt sine fagønsker, og skolen tilbyr mange muligheter for fordypning og individuelle tilpasninger. Skolen er opptatt av elevenes totale læringsmiljø. Samarbeid, trygghet og trivsel vektlegges for å oppnå resultater og personlig utvikling.

Skolens bibliotek og lesesal gir gode muligheter for arbeid i grupper, individuelt og for innsamling av stoff. Elever og lærere er også knyttet til it`s learning.
Elevrådet arbeider med saker som angår elevene. De arrangerer turneringer, kampanjer og engasjerer seg sterkt i internasjonal uke. Elevrådsarbeid kan tas som lokalt valgfag.

Skolen satser internasjonalt og har faste utvekslingsavtaler med Tyskland og Frankrike. Elevene tilbys reiser til disse landene og andre land.

Lokalt samarbeides det med distriktets næringsliv (sevice og samferdsel), Ringerikes Blad (medie- og informasjonskunnskap) og lokale idrettsklubber (idrettsfag). 

Utdanningsprogram ved skolen er:
- Idrett
- Musikk, dans og drama
- Service og samferdsel
- Studiespesialisering

Les mer om RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING