Sonans Privatist avd. Bergen

(Videregående)

Sonans Bergen er en annerledes videregående skole, hvor du som elev opplever å bli sett. Skolen har færre elever enn andre skoler (det er en privatskole), noe som betyr at lærerne dine er tett på – fra du starter og frem til dagen du får vitnemålet ditt. Skolen er opptatt av at elevene har ulike utgangspunkt, og lærer på forskjellige måter. Så langt som mulig tilrettelegger skolen derfor undervisningen til hver enkelt elev.

Norge trenger flere realister innenfor teknologi og naturvitenskap. Sonans Bergen tar dette på alvor og satser på realfag for den vanlige eleven. Det tilbys fordypning i matematikk, fysikk, kjemi og biologi. Undervisningen foregår i små grupper med tett oppfølging. Praktiske oppgaver og elevøvelser gjennomføres i et profesjonelt laboratorium. Ønsker du en realfagsutdanning eller spesiell studiekompetanse, er Sonans et godt skolevalg.

Det koster kun 11.000 kr i året å gå på Sonans videregående. Dette inkluderer disponering av PC og lån av skolebøker. Skolen er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Stipend og lån søker du selv hos Lånekassen.

Les mer om Sonans Privatist avd. Bergen

Studiemuligheter hos Sonans Privatist avd. Bergen

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Sonans Privatist avd. Bergen

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING