Persbråten videregående skole

(Videregående)

Persbråten videregående skole ligger vest i Oslo. Skolen stod ferdig høsten 2007 og fremstår som en av osloskolens mest moderne nybygg.
Som en etablert nærskole i Vestre Aker bydel har skolen god forankring i lokalmiljøet. Med Holmenkollen, sørkedalen og marka i nærheten,
ligger skolen i praktfulle omgivelser.

Skolen har utdanningsprogram for Studiespesialisering og utdanningsprogram for Idrettsfag. Skolen har også en egen avdeling med tilrettelagt undervisning for sterkt funksjonshemmede elever. På Studiespesialisering har vi to programområder, programområde for Realfag og programområde for Språk, samfunnsfag og økonomi.

Det nye skoleanlegget består av Hovedbygg, Idrettshall, Kulturhall og bygg for tilrettelagt undervisning. Byggene har all moderne teknologi, bl.a. trådløst nettverk inne og ute. Pedagogisk satser skolen sterkt på IKT som læremiddel, og alle elevene får egen bærbar PC. Læringstrykk er et nøkkelord.  Skolen satser på systematisk elevoppfølging med fokus på tilrettelagt undervisning for den enkelte elev. Skolebygget har en unik funksjonalitet med rom av variert størrelse som bidrar til økt differensiert undervisning.

Persbråten vgs har en klar og tydelig idrettsprofil og samarbeider tett med en rekke lokale idrettslag. Skolen er alene om idrettsfag i Oslo vest. Gjennom idrettslinjen og toppidrettstilbudet på studiespesialisering, legger skolen til rette for at elever som ønsker å kombinere sin utdanning med idrett har et unikt tilbud. Skolen tilbyr toppidrett allerede fra vg1.

Les mer om Persbråten videregående skole

Studiemuligheter hos Persbråten videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Persbråten videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN