PERSBRÅTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Persbråten videregående skole ligger vest i Oslo. Skolen stod ferdig høsten 2007 og fremstår som en av osloskolens mest moderne nybygg.
Som en etablert nærskole i Vestre Aker bydel har skolen god forankring i lokalmiljøet. Med Holmenkollen, sørkedalen og marka i nærheten,
ligger skolen i praktfulle omgivelser.

Skolen har utdanningsprogram for Studiespesialisering og utdanningsprogram for Idrettsfag. Skolen har også en egen avdeling med tilrettelagt undervisning for sterkt funksjonshemmede elever. På Studiespesialisering har vi to programområder, programområde for Realfag og programområde for Språk, samfunnsfag og økonomi.

Det nye skoleanlegget består av Hovedbygg, Idrettshall, Kulturhall og bygg for tilrettelagt undervisning. Byggene har all moderne teknologi, bl.a. trådløst nettverk inne og ute. Pedagogisk satser skolen sterkt på IKT som læremiddel, og alle elevene får egen bærbar PC. Læringstrykk er et nøkkelord.  Skolen satser på systematisk elevoppfølging med fokus på tilrettelagt undervisning for den enkelte elev. Skolebygget har en unik funksjonalitet med rom av variert størrelse som bidrar til økt differensiert undervisning.

Persbråten vgs har en klar og tydelig idrettsprofil og samarbeider tett med en rekke lokale idrettslag. Skolen er alene om idrettsfag i Oslo vest. Gjennom idrettslinjen og toppidrettstilbudet på studiespesialisering, legger skolen til rette for at elever som ønsker å kombinere sin utdanning med idrett har et unikt tilbud. Skolen tilbyr toppidrett allerede fra vg1.

Les mer om PERSBRÅTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos PERSBRÅTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om PERSBRÅTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING