Heggen videregående skole

(Videregående)

Dette året har vi 13 elever på utveksling, det vil være 530 elever ved skolestart. Det betyr at det nok en gang blir en utfordring mht plass og orden i skolebygget. Vis derfor respekt for andre og hold orden rundt deg selv!

Gjennom undervisning håper vi å kunne stimulere dine faglige interesser slik at du kan få den kunnskapen og de karakterene som du ønsker. For å få dette til må du være tilstede både fysisk og psykisk. Tilstedeværelse er en viktig faktor for at du skal kunne lykkes i de tre årene her på Heggen. Til syvende og sist er det nemlig opp til deg selv.

Inspirasjon til kunnskap er et flott slagord. I det ligger også nøkkelen til all god læring, nemlig elever som er inspirert og interessert. Vi er stolt av Verdidokumentet vårt og forhåpentligvis klarer vi å bruke det mer i hverdagen i tråd med intensjonene. Det er viktig at du er engasjert og på den måten kan bidra til bedre læring for deg selv og den gruppa du deltar i.

Vi har nok en gang samlet nøkkelopplysninger for skolen i denne Heggennøkkelen. Her finner du relevant informasjon om regler, skoleruta med prøveplan, frister og fridager. Vi håper at Heggennøkkelen blir brukt aktivt slik at det blir nettopp den nøkkelen som vi har tenkt. Du finner den digitalt på Fronter og skolens hjemmeside.

Sørg for å følge de retningslinjene som er laget for bruk av data i undervisningen. Data kan være et fint supplement i mange fag, men det kan også være med å fjerne fokus. Vi skal jobbe for å balansere dette, og ber deg som elev om å gjøre det samme.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Studiespesialisering
- Musikk, dans og drama
- Idrettsfag
- Voksenopplæring

Les mer om Heggen videregående skole

Studiemuligheter hos Heggen videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Heggen videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN