Lukas videregående skole

(Videregående)

Lukas videregående skole ble stiftet i 1967 og het da Lukas Stiftelsens hjelpepleierskole. Lukas Stiftelsen eier skolen.

Lukas videregående skole er en privat videregående skole som bygger på det kristne menneskesyn, faglig kvalitet og en omsorg som også tar menneskets trosdimensjon på alvor.

Handling utrykkes gjennom nestekjærlighet, inkluderende fellesskap, vern om skaperverket og kamp for rettferdighet. Nestekjærlighetshandlinger med inspirasjon fra kristen etikk.

Troen på at det går an å lære hele tiden og at elevene skal være deltakere i alle læreprosesser er et fokusområde for skolen. Gjennom dette har vi tro på at vi klarer i større grad å tilpasse undervisningen for elevene.

Vi som arbeider ved skolen ser fordelen ved at både unge og voksne kan ta utdanning sammen. Dette tror vi bidrar til økt læring for den enkelte. I dag har skolen fortsatt de fleste utdanningsprogram innenfor Helse og oppvekst, men også noen andre som Påbygning til generell studiekompetanse og Medier og kommunikasjon. Den sistnevnte fra høsten 2013.

I flere år har skolen kun hatt voksne elever med komprimerte utdanningsløp. Ved skolen er det fortsatt flere voksne elever, men nå også flere unge. I dag har skolen kun ordinære videregående utdanningsløp og ved inntak skal ungdom med rett prioriteres først.

Lukas Stiftelsen er en tverrkirkelig diakonal stiftelse som driver helseinstitusjoner innen rehabilitering, psykiatri og omsorg for pleietrengende. Lukas Stiftelsen driver også utdanning innen videregående opplæring og fagskole. Vårt motto er Sammen om helse - med hjertet.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Medier og kommunikasjon
- Helse- og oppvekstfag

Les mer om Lukas videregående skole

Studiemuligheter hos Lukas videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Lukas videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN