Sonans Privatist avd. Bergen

(Videregående)

Sonans Bergen er en annerledes videregående skole, hvor du som elev opplever å bli sett. Skolen har færre elever enn andre skoler (det er en privatskole), noe som betyr at lærerne dine er tett på – fra du starter og frem til dagen du får vitnemålet ditt. Skolen er opptatt av at elevene har ulike utgangspunkt, og lærer på forskjellige måter. Så langt som mulig tilrettelegger skolen derfor undervisningen til hver enkelt elev.

Norge trenger flere realister innenfor teknologi og naturvitenskap. Sonans Bergen tar dette på alvor og satser på realfag for den vanlige eleven. Det tilbys fordypning i matematikk, fysikk, kjemi og biologi. Undervisningen foregår i små grupper med tett oppfølging. Praktiske oppgaver og elevøvelser gjennomføres i et profesjonelt laboratorium. Ønsker du en realfagsutdanning eller spesiell studiekompetanse, er Sonans et godt skolevalg.

Det koster kun 11.000 kr i året å gå på Sonans videregående. Dette inkluderer disponering av PC og lån av skolebøker. Skolen er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Stipend og lån søker du selv hos Lånekassen.

Les mer om Sonans Privatist avd. Bergen

Studiemuligheter hos Sonans Privatist avd. Bergen

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Sonans Privatist avd. Bergen

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN