EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS - STORBRITANNIA

(Universitet)

The European School of Economics (ESE) er en privat skole innen internasjonal business. Vi tilbyr unike bachelorstudier, masterstudier, MBA og korte kursprogram ved våre seks sentre i London, New York, Roma, Milano, Firenze og Madrid.

ESE er tilpasset internasjonale forretninger i det 21. århundre. I dagens konkurransepreget arbeidsmarked trenger studenter mer enn noen gang, hjelp til identifisering av sine livsmål, og deres unike personlige og karrieredrømmer. ESE-studenter har mulighet til å forme sin egen skjebne gjennom våre unike bachelor- og masterstudier.

ESE studenter er blant de mest konkurransedyktige nyutdannede på markedet, forberedt for lederroller innen internasjonal markedsføring, økonomi, kommunikasjon og ledelse. Med muligheten til å individuelt skreddersy sine studier, der ESE studenter:

• Får en internasjonal erfaring i videste forstand. Du kan velge utveksling i en av våre seks studiesteder i hele verden;

• Spesialiserer seg på moderne bransjer som mote, luksusvarer, events, musikk, idrett, kunst og kultur, medier og kommunikasjon og HR.

• Får praksisplasser som en integrert del av våre studieprogrammer, der du kan velge fra vårt nettverk av mer enn 1500 ledende organisasjoner rundt omkring i verden.

En skole uten landegrenser er European School of Economics sitt nye konsept innen høyere utdanning. Ved å kombinere faglig dyktighet, internasjonalitet og pragmatisme, er ESE sine grad- og sertifikatprogrammer utformet for å forberede en ny generasjon av ledere og gründere.

Vi tilbyr en 3-årig ​​Bachelor of Business Administration program (BSc Hons) med spesialisering i internasjonal markedsføring, ledelse, finans og media og kommunikasjon, inkludert 2 (internasjonal) internship plasseringer, fremmedspråk studie for faglig kreditt og integrerende workshops, bedriftsbesøk og gjesteforelesere for å sikre maksimal personlig en faglig utvikling.

Våre 1-årige Master of Science med spesialisering i internasjonal markedsføring, ledelse og økonomi (MSc) og vår 1-års Master of Business Administration (MBA) studier inkluderer et bredt spekter av spesialisering moduler, en (internasjonal) internship plassering i tredje periode og integrerende workshops, bedriftsbesøk og gjesteforelesere for å sikre maksimal personlig en faglig utvikling og arbeidsevne.

European School of Economics tilbyr i tillegg høyt spesialiserte 3-måneders korte programmer i blant annet, kunst & kultur management, event management, mote & luxury goods management, hospitality management, sport management, musikk industrien ledelse, og tre profesjonelle kurs i markedsføring, ledelse og økonomi. Alle våre korte kurs kan bli etterfulgt av en (internasjonal) internship plassering i feltet av studentens spesialisering og interesser.

ESE programmer har 3 inntak per år: september, januar og april.

Ved å ta en av våre bachelor-, master- eller MBA-grader får du en grad validert av University of Buckingham (UK).

The European School of Economics (ESE) er en anerkjent utdanningsinstitusjon, akkreditert av the British Accreditation Council (BAC).

Les mer om EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS - STORBRITANNIA

Studiemuligheter hos EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS - STORBRITANNIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS - STORBRITANNIA

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN