SAN DIEGO STATE UNIVERSITY

(Universitet)

I en av Californias mest attraktive byer ligger San Diego State University. Det vakre campusområdet er nær både strand, storby og grensen til fargerike Mexico. På SDSU kan du studere i et eller to semester som del av graden din her hjemme.

Hva kan du studere på San Diego State University?
KILROY education samarbeider med American Language Institute (ALI) som tilbyr internasjonale studenter å ta 1 til 2 semestre på San Diego State University. Universitetet tilbyr 78 ulike retninger på bachelornivå. Som Study Abroad-student kan du velge fag fra samtlige av dissse emnene. Du finner blant annet fag innen art & design, media, performing arts, business og social sciences, og mye mer.

Det er også mulig å ta fag på masternivå som Study Abroad-student forutsatt at du har begynt på en mastergrad her hjemme.

Akademisk omdømme
San Diego State University er det største universitet i San Diego og det femte største i California. SDSU er rangert blant landets beste nasjonale universiteter ifølge U.S. News & World Report's "America's Best Colleges 2012 Guide".

College of Business Administration på SDSU er akkreditert av AACSB International.

Hvorfor studere på San Diego State University?
San Diego State University har et godt akademisk rykte, og med cirka 30.000 studenter er SDSU det største universitetet i systemet "California State University". KILROY education tilbyr, i samarbeid med SDSU, et eller to semestre ved universitetet som del av din utdannelse her hjemme.

SDSU vil gi deg en uforglemmelig opplevelse av studentlivet i USA!

Les mer om SAN DIEGO STATE UNIVERSITY

Studiemuligheter hos SAN DIEGO STATE UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om SAN DIEGO STATE UNIVERSITY

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN