DRAMMEN VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Skolen tilbyr utdanningsprogram for studiespesialisering med programområdene språk, samfunnsfag og økonomi, realfag og formgiving. Som nisjetilbud har skolen forskerlinje for de som ønsker å fordype seg ekstra i realfag, og studiespesialisering med entreprenørskap- Inspiro der undervisningen i stor grad er tverrfaglig og oppdragsorientert..

Skoleåret 2013-2014 starter skolen i tillegg opp med Drammen International der internasjonale forhold vektlegges og undervisningen foregår på engelsk i flere fag.

Skolen tilbyr også utdanningsprogram for idrett med vekt på toppidrett, og det yrkesfaglige utdanningsprogrammet service og samferdsel.

Dessuten tilbys det forberedende kurs for minoritetsspråklige elever med kort botid i Norge og et eget tilbud for elever med særskilt tilretteleggingsbehov.

Skolen har to undervisningssteder: Marienlyst og Idrettsbygget.

Drammen videregående skole er også ansvarlig for fengselsundervisning i Drammen og for undervisning i helse- og barneverninstitusjoner i Buskerud fylke. Denne undervisningen gis i egne avdelinger.

Elevene på Drammen videregående skole sier at de trives. Det er lett å bli kjent med andre i et spennende skolemiljø med stor variasjon i politisk syn, livssyn og kulturbakgrunn. 

Les mer om DRAMMEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos DRAMMEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om DRAMMEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i digital markedsføring

Bachelor i digitalisering og økonomi

Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i økonomi og ledelse

Bachelor i digital markedsføring 

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Bachelor i digital markedsføring 

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi