Molde videregående skole

(Videregående)

Molde vg skole har siden etableringen vært en skole med dyktige elever og lærere som har skapt gode resultater, enkelte år med eksamensresultater i norsktoppen. Fagfanen holdes høyt, og det legges vekt på at skolen skal være et sted å lære, ikke bare være.

Skolens beliggenhet i sentrum av Molde med gangavstand til offentlige kommunikasjonsmidler gjør at byens tilbud kan benyttes i undervisningen: teater, kino, folkebibliotek, museum, kommunestyresal osv. I tillegg er både idrettsanlegg, marka og Moldes nye kulturhus, Plassen, i umiddelbar nærhet. Molde vg skole har gjennom årene hatt flere utenlandske samarbeidsskoler med elev- og lærerutveksling, de siste årene skoler i Italia, Tsjekkia og Namibia. I tillegg er Island, Spania, Storbritannia, Tyskland og Frankrike hyppige ekskursjonsmål.
Det er mulig å ta ett år av den videregående utdanningen i utlandet. Molde vg skole har hvert år mellom 20 og 30 elever som velger dette med suksess, og elevene vokser både faglig og mennesklig etter et slikt skoleår.Den viktigste læringsarenaen er imidlertid fortsatt klasserommet. Målet er at det beste av det gamle skal forenes med det nye til en undervisning som virker. Læringsmiljøet ved skolen er godt, og elevene oppfordres til å være deltakere i læringsprosessen, ikke bare mottakere. Bærbare datamaskiner til alle gjør at forutsetningene er til stede for å innfri kravet om at elevene skal ha digitale ferdigheter, og skolens slagord innenfor IKT-området er «På nett med vett».

Brukerundersøkelsene viser at både elever og ansatte trives veldig godt ved Molde vg skole. Omgangsformene er uformelle, og mobbing forekommer ikke. Gjennom årene har elever ved skolen deltatt på ulike idrettsarrangementer. Seirene har vært mange, både sportslig og sosialt. De siste årene har skolen alltid kvalifisert seg til landsfinalene i håndball-NM for videregående skoler.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Studiespesialisering
- Formgivingsfag
- Medier og kommunikasjon
- Musikk, dans og drama
- Toppidrett

Les mer om Molde videregående skole

Studiemuligheter hos Molde videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Molde videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN