GAUSDAL VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Gausdal videregående skole, Pierre de Coubertin har ca. 365 elever og godt miljø for læring og dannelse. Gjennom den landsomfattende elevundersøkelsen våren 2011 er det dokumentert at elevene trives veldig godt på skolen vår. Det er viktig, elever som trives, er trygge og lærer bedre.

Som eneste skole i Norden er Gausdal videregående skole medlem av den olympiske bevegelsen gjennom The International Network of Coubertin schools. Nettverket har fått navn etter Pierre de Coubertin, grunnleggeren av de moderne olympiske leker. Alle elever  ved skolen får mulighet til å delta i ei spesielt tilrettelagt utdanning slik at de kan bli ”Coubertin-elever. ”Disse får anledning til å representere skolen på ulike arrangement i utlandet. Som eksempel kan nevnes at i fjor sommer var flere Coubertinelever fra vår skole med på  ”International Youth Forum” i Beijing, og i vinter var elever og lærere med som observatører under ungdoms-OL i Innsbruck.

I tillegg til dette har de ulike utdanningsprogrammene utenlandsturer. Hvert år er vi med på ulike aktiviteter som skal øke elevenes forståelse for andre folk og kulturer, i tillegg til at det fremmer kompetanse i fremmedspråk.

Vi kan tilby ny, restaurert skole fra november 2012. Vi har sunn kantine. Vi har nytt idrettsanlegg rett ved skolen. Beliggenheten er flott – landlig og bynært. 

Utdanningsprogram ved skolen:
- Idrettsfag m/toppidrett eller breddeidrett
- Medier og kommunikasjon
- Naturbruk
- Studiespesialisering
- Studiespesialisering m/toppidrett

Les mer om GAUSDAL VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos GAUSDAL VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om GAUSDAL VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING