Oslo by Steinerskole videregående

(Videregående)

Oslo by steinerskole (Obs) er en videregående skole med suksess. Skolen ble startet i 2001 og har siden begynnelsen hatt kontinuerlig vekst i elevtallet og utvikling i studietilbudet. I dag har skolen 480 elever fordelt på de fem linjene medier og kommunikasjon, realfag-, kunst-, musikk- og humanistlinjen. Alle linjene gir generell studiekompetanse. Vi tar inn elever fra hele landet.

Pedagogikken på Obs bygger på en grunnleggende tro og tillit til ungdommens vekstpotensial. Nysgjerrighet og glede er viktig og er en forutsetning for en vellykket skolegang.

Vi er kjent for en undervisning med høy kvalitet og et godt læringsmiljø. Engasjerte og meget kompetente lærere, som brenner for sine fag, står for en levende og innholdsrik undervisning. De er interesserte i elevenes faglige og personlige modning og utvikling. Forskning viser at levende formidling gir de beste resultater. I vår undervisning er læreren som fagformidler sentral.

Våre elever skal stimuleres til refleksjon, fordypning, selvstendighet og kreativitet. ObS er en skole for de elevene som vil gå i dybden i sine fag. Timeplanen med periodeundervisning, temaoppgaver og fordypningsoppgaver understøtter en slik prosess.

Personlig oppfølging og kontakt med faglærerne er en selvfølge og elevene skal føle seg sett og respektert.

Elevmiljøet er variert og inkluderende. Omtrent halvparten av elevene kommer fra offentlig ungdomsskole, den andre halvparten fra steinerskoler. Vi er ikke begrenset av geografiske inntaksregler, og tar imot elever fra hele landet.

Oslo by steinerskole = utdanning + dannelse

Les mer om Oslo by Steinerskole videregående

Studiemuligheter hos Oslo by Steinerskole videregående

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Oslo by Steinerskole videregående

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN