Stangnes Rå videregående skole

(Videregående)

Stangnes videregående skole er en av Troms fylkes største videregående skoler med over 500 elever.

Stangnes videregående skole arbeider for å bli Miljøfyrtårn. Alle elever vil bli pålagt å sortere søppel i de avfallsdunker som er tilgjengelig, blant annet skal papir, mat- og restavfall sorteres. Røyking og bruk av andre rusmidler er forbudt på skolens område.

Miljøfyrtårnskoler skal forsøke å redusere mengdene med avfall. Dette betyr for eksempel at vi skal bruke begge sider på arkene. Vi oppfordrer alle til å bruke matboks og minst mulig engangsemballasje. Miljøfyrtårnskolen har forpliktet seg til å redusere energiforbruket. Dette innebærer bl.a. å bruke Energivett. Det gjør vi f.eks. ved å slå av lys i rom som ikke brukes.

På mediateket ved Stangnes vgs. finnes skjønn- og faglitteratur, tidsskrifter, aviser og lydbøker. Skjønnlitteratur på engelsk, tysk og fransk tilbys også. Et godt utvalg av faglitteratur, spesielt innen de fagene skolen tilbyr er også tilgjengelig. Bøker biblioteket ikke eier kan enkelt lånes inn fra Harstad bibliotek eller et annet bibliotek. Bibliotekaren er der for deg, så bare spør.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg- og Anleggsteknikk
- Design og håndverk
- Elektrofag
- Helse- og oppvekstfag
- Medier og kommunikasjon
- Service og samferdsel
- Teknikk og industriell produksjon
- Studiespesialisering med formgivingsfag
- Teknisk Fagskole
- Voksenopplæring, Studieverksted
- Vg3 påbygging til generell studiekompetanse
- Praksisnær opplæring
- Fokus-Skole (Stangnes videregående skole er fra høsten 2012 FOKUS-skole for flerspråklige elever i videregående opplæring i Troms. Det vil si at vi har et nært samarbeid med «Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring»(NAFO) ved Høgskolen i Oslo.)

Les mer om Stangnes Rå videregående skole

Studiemuligheter hos Stangnes Rå videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Stangnes Rå videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN