Kristen videregående skole Trøndelag

(Videregående)

KVT står for Kristen videregående skole Trøndelag. Vi er en privat videregående skole som ligger på Tiller i Trondheim.

Skolen tilbyr:
- Studiespesialisering
- Helse- og oppvekstfag
- Påbygging til generell studiekompetanse.

KVT er grunnlagt på livssynsparagrafen i privatskoleloven. Dette gjør at skolen i tillegg til å levere god undervisning har ekstra fokus på det kristne verdigrunnlaget.

KVT er en privatskole opprettet på religiøst grunnlag etter privatskoleloven. Skoler som KVT skal ha fokus på det kristne verdigrunnlaget. Noen av de kristne aktivitetene er obligatorisk for alle elever, mens andre aktiviteter er frivillige.

Skolens kristne verdiforankring er synlig på ulike måter. Hver morgen har alle undervisningsgrupper et kort ord for dagen, og omtrent en gang i måneden er det en times fellesandakt. På Vg1 og Vg 2 er det dessuten er det dessuten satt av litt tid til et lite kristendomsfag.

KVT er kjent for godt elevmiljø og høy faglig kvalitet. Kvalitet, verdier og trivsel har de siste årene vært et mye brukt "slagord".

Kvaliteten skal merkes på alle områder i skolehverdagen. Lærerne strekker seg langt for å gi kvalitativt god undervisning, samtidig som de er opptatt av å se den enkelt eleven. Kvaliteten skal også vise seg i godt tilrettelagte omgivelser og godt utstyrsnivå.

Må man være kristen for å gå på KVT?
Nei. Mange som ikke kaller seg kristne, går på KVT. Skolen legger stor vekt på respekt og toleranse for andre livssyn. Dette er også en sentral del av det kristne verdigrunnlaget.

Les mer om Kristen videregående skole Trøndelag

Studiemuligheter hos Kristen videregående skole Trøndelag

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Kristen videregående skole Trøndelag

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN