Nøtterøy videregående skole

(Videregående)

Nøtterøy videregående skole er en skole i Nøtterøy kommune. Skolen ligger i kommunens administrasjonssentrum, Borgheim, rett ved siden av en annen skole, Borgheim ungdomsskole. Den ligger også ved siden av Wilhelmsenhallen, som blir brukt i kroppsøvingstimene. Nøtterøy videregående skole tilbyr utdanningsprogram både for studiespesialisering og for helse- og sosialfag.

Skolen har ca. 550 elever og ca. 75 ansatte.

Vi er stolte av skolen vår. Det regner vi med at du vil merke. Vi regner også med at du stiller krav til oss og at du har en plan med å gå her. Vi kommer også til å stille krav til deg. Vi forventer at du er interessert i å bidra, sammen med oss som jobber her, til at vi får et best mulig læringsmiljø. De årene du går på videregående skole er viktige år. For noen av dere så er dette starten på en utdannelse som vil sikre dere et framtidig yrke innen Helse- og sosialsektoren. For andre av dere så er disse årene viktige steg på veien mot videre utdannelse og yrkesvalg. Nøtterøy videregående skole har uansett som mål å gjøre deg best mulig rustet til framtidig jobb eller videre utdannelse.

Tiden på Nøtterøy videregående handler ikke bare om å forberede seg på et liv som kommer senere. Det er viktig for oss at du trives den tiden du er her. Det er mange ting som er viktige for at vi skal trives og ha det bra. En del av disse forholdene får ikke vi på skolen gjort så mye med. Mye av livet ditt lever du tross alt på helt andre arenaer enn skolen. Hvis det skulle være slik at du sliter med forhold utenfor skolen, som gjør at skoledagen blir tung å komme gjennom, skal du vite at vi har en elevtjeneste med rådgivere, helsesøster og PP-tjeneste som er her for å hjelpe deg videre. Ikke vær redd for å spørre om råd og hjelp.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Helse- og oppvekstfag
- Studiespesialiserende

Les mer om Nøtterøy videregående skole

Studiemuligheter hos Nøtterøy videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Nøtterøy videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN