Gjennestad videregående skole

(Videregående)

Gjennestad har ca 250 elever og ca 100 ansatte har sin jobb her. Gjennestad er en moderne videregående skole som tilbyr elevene gode arbeidsforhold også utstyrsmessig.

Gjennestad består av foreningene Gjennestad videregående skole og Gjennestad gartnerskole. Gjennestad videregående gir elevene teoretisk undervisning, mens Gjennestad gartnerskole gir elevene ved den videregående skolen praksis. I det daglige merkes ikke denne organiseringen.

Læringsarenaene setter skolen i en særstilling. Her finner du både utendørs og innendørs klasserom som er flere tusen kvadratmeter store. I hagesenteret har alle utdanningsprogram en spennende læringsarena. Kundebehandling, kafedrift, utstillinger, plantekjennskap, blomsterdekorering og butikkdrift er noe av det elevene lærer her.

Voksne elever uten rett til videregående opplæring kan søke opptak på Gjennestad, men det gjelder særlige regler for dette. En betingelse for opptak er at søkerne på forhånd er blitt realkompetansevurdert av sitt hjemfylke. Fylkene vil normalt kreve et gebyr for å foreta realkompetansevurdering.

Gjennestad er en kristen frittstående skole tilknyttet Normisjon. Vi ønsker at skolen skal gi et tydelig og realistisk bilde av hva praktisk kristendom er. Her skal du finne rom for meningsutvekslinger hvor den enkelte blir respektert for sitt syn. Mange opplever det spennende å gå på en skole som ønsker å formidle et kristent verdisyn.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg og anleggsteknikk
- Design og håndverk
- Helse og oppvekstfag
- Naturbruk
- Service og samferdsel

Les mer om Gjennestad videregående skole

Studiemuligheter hos Gjennestad videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Gjennestad videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN