Noroff School of technology and digital media

(Fagskole, Høgskole)

Ved å studere på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Du får tett oppfølging av veileder, videoleksjoner og tilpasset faglig veiledning.

Kanskje er du i full jobb, med ønske om å videreutdanne deg. Kanskje du er hjemme med barn. Kanskje bor du for tiden i utlandet eller for langt unna ett av våre campus. Uansett grunn; vi gir deg alle verktøy du trenger. Du samarbeider med lærere og andre studenter underveis i studiet, og kompletterer med ditt eget selvstudium. Vi har bygget våre studier for å passe for deg og ditt liv. Det vil garantert forandre din fremtid.

Vi ønsker at Noroffs utdanningstilbud skal gi støtet til nydannelse og innovasjon i digitale bransjer.

Vi vil at våre studenter skal være toppmotiverte og høykompetente arbeidssøkere til stillinger der avansert og relevant digital kompetanse er et krav. Selvsagt er vår utdanning da også digitalt tilgjengelig.

Mange har ikke anledning til å fysisk følge en forelesningsrekke ved et lærested. Hos Noroff har vi derfor sagt: Gi alle den samme muligheten til å lykkes med sine ambisjoner. Du kan derfor ta en hel bachelorgrad på nett. I vår portefølje finner du både høyskolestudier (bachelorstudier) og fagskolestudier, og det er forskjellig leveranse av disse. Alle våre høyskoleforelesninger streames live, og kan følges fra en digital device hvor som helst i verden. Du kan også se den samme forelesningen så mange ganger du ønsker.

Heltid eller deltid
Du kan studere fagskolestudier på heltid – eller deltid. Det er fire oppstarter av disse: i januar, mars, august og oktober. Nettstudiene er lagt opp for alle som trenger eller ønsker fleksibilitet i sine studier, og tilsvarer den samme treningen som fagutdanningen vil gi deg på campus. Opptakskrav er de samme som for fag- og høyskoleutdanning på campus.

Les mer om Noroff School of technology and digital media

Studiemuligheter hos Noroff School of technology and digital media

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Noroff School of technology and digital media

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN