Høyskolen for Ledelse og Teologi

(Høgskole)
Vi lever i en ny verden. En verden som er preget av stadig spenning. I HLT skal spenningen dra oss i riktig retning. Vi skal være akademia preget av åndskraft, teologer som tenker ledelse, kunnskap som fungerer i praksis.

Hvem er vi 

Akademia - Åndskraft
Teologi - Ledelse
Kunnskap - Praksis

Akademia - Åndskraft
Vi er en høyskole og stiller høye krav til sannferdighet, vitenskaplighet og troverdighet. Samtidig vil vi være et sted hvor du kan få kraft til tjeneste.  

Teologi - Ledelse
For oss er troen den viktigste, men troen trenger ben å gå på. Ledelse er bein og klær vi trenger for å leve ut misjonsbefalingen.  

Kunnskap - Praksis
Vi tror at kunnskap ikke bare kan læres fra en bok. I stedet lærer vi av hele livet og gjennom hele livet. Det krever at kunnskapen rotfestes i praksis.  

Acta 1: 8 

"Men dere skal få kraft når Den hellige ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner i Jerusalem og hele Judea, i Samaria og helt til jordens ender."


Du har en unik sjanse til å bli med i et fellesskap som tar misjonsbefalingen på alvor. Vi ønsker å gjøre alvor av Acta 1: 8 ved å skape en plass hvor du får kraft til å gå ut. Hos oss møter du et utrustende og tjenende fellesskap. Vi ønsker å se dine gaver og hjelpe deg å utvikle dem på en god måte. Vi tror at fellesskap er grunnlaget for vekst.  

Når du kommer til oss ønsker vi å gi deg 8 verdier. Dette er verdier vi ser utruster deg til tjeneste:  

**Vi ser en misjonal skole som er grensesprengende i sitt bidrag til fullfø r elsen av misjonsbefalingen.
**Vi ser en skole preget av pentekostal spiritualitet.
**Vi ser en skole med akademisk integritet og praktisk relevans.
**Vi ser en bibeltro skole som proklamerer bibelen som fundament for liv og l ær e.
**Vi ser en skole som utdanner ledere som forplikter seg på misjonsbefalingen og ut øv er tjenende lederskap i samfunns- og menighetsliv.
**Vi ser en transformerende skole som gir studenten et helt forhold til Gud, seg selv og andre.
**Vi ser en skole med profetisk relevans som b åde er virkelighetsn ær og nyskapende.
**Vi ser en skole preget av Kristi kj ær lighet og dr øm men om Guds folks enhet.

For oss er det 1 til 8, 8 til 1. Vi tror at ved å skape et miljø på disse verdiene preges vi alle. For oss er det viktig å gi deg muligheten til å ta del i misjonsbefaling på en god måte. Blir du preget av Kristi kjærlighet tror vi du forandrer verden. Dette handler dypest sett om å gi det videre.

1 ›› 8 : 8 ›› 1 

Unikt samarbeid 
HLT representerer et unikt samarbeid i Norge. Vi er den første høyskolen som reelt eies av to ulike kirkesamfunn. Våre eiere er "Pentekostalt Senter for Ledelse og Teologi" (PLT) og "Baptistenes Teologiske Seminar" (BTS). PLT er en del av Pinsebevegelsen mens BTS eies av Det Norske Baptistsamfunn. Sammen bærer vi med oss en frikirkelig arv preget av åndskraft, misjon, frivillighet og ansvar for samfunnet. I HLT er vi ikke to ulike kirkesamfunn men en gruppe mennesker som tuftet på misjonsbefalingen ønsker å tjene Gud i verden. Vi ønsker å utruste mennesker til menighet og samfunnsliv, mennesker som på en positiv måte kan bygge opp livskraftige miljøer rundt seg. Derfor kan vi si at vi fra bunnen av er preget av Kristi kjærlighet og drømmen om Guds folks enhet.

Web: www.hoyskolen.org

Les mer om Høyskolen for Ledelse og Teologi

Studiemuligheter hos Høyskolen for Ledelse og Teologi

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Høyskolen for Ledelse og Teologi

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN