VIA UNIVERSITY COLLEGE

(Universitet)

VIA er Danmarks største høyskole eller «professionshøiskole» med 2.111 medarbeidere og 17.000 studenter fordelt på syv campuser. 

Utvikling og fornyelse
Vi har i 2012 vedtatt en visjon frem til år 2020. Det har vi gjort, fordi vi har en ambisjon om å fornye måten man tenker på utdannelser og opplæringsinstitusjoner på. Modernisering av eksisterende utdannelser og utvikling av nye utdannelser er sentralt i vårt arbeid.

Visjonen setter fokus på hvordan VIA i 2020 gjennom tidsriktig og praksisnære utdannelser og anvendt forskning vil bidra til dynamikk og vekst, både i den private sektoren og i forbindelse med velferdssamfunnets samhold og utvikling.

Visjonen inviterer også til utforskning av hvordan vi med den enkelte studenten i fokus som aktiv deltaker i samspill med praksis videreutvikler og styrker kvaliteter som praktisk sans, dømmekraft, oppfinnsomhet, gågangsmot og dannelse. Kvaliteter som tradisjonelt har kjennetegnet våre utdannelser, og som profesjonelle praktikere i økende grad vil ha bruk for i fremtiden. 

Målet er at studentene på alle utdannelser har en hverdag hvor teori og praksis arbeider sammen på tvers av fagretninger.

Internasjonalt fokus
Vi engasjerer oss globalt med lokal avsats - sånn lyder en av de fem intensjoner i VIAs visjon. Det internasjonale området er et satningsområde i stadig vekst. Vi ønsker fortsatt å være blandt de ledende leverandører av universitetsutdanning på internasjonalt nivå.

Vi arbeider hele tiden med å etablere kontakter til utenlandske samarbeidspartnere og dermed sikre utvekslingen av både studenter og medarbeidere. På våre campuser finner du internasjonale miljøer og utdannelser.

Hjemmeside: http://www.viauc.dk/

Les mer om VIA UNIVERSITY COLLEGE
Kontaktperson for norske søkere

Thea Thaysen

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos VIA UNIVERSITY COLLEGE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om VIA UNIVERSITY COLLEGE

Adresse

Chr M Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Denmark

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN