GLASGOW SCHOOL OF ART

(Universitet)

Glasgow School of Art ble grunnlagt i 1845, og er en av Europas ledende institusjoner for kreative utdannelser samt forskning innen kunst, design og arkitektur.  Skolen ligger i sentrum av Glasgow, Skottlands største by, og er landets eneste uavhengige kunstskole (og en av et lite antall uavhengige britiske kunstskoler) Skolen har et høyst kreativt samfunn på bare 1900 studenter og 350 ansatte. Omtrent 20 % av studentene er internasjonale.

For mange er GSA synonymt med Charles Rennie Mackintosh, en av de mest innflytelsesrike kunstnere, designere, og arkitekter i det nittende og tjuende århundre.  Som uteksaminert student fra GSA, og arkitekten bak skolens hovedbygning, så er Mackintosh en av de mange kreative samt innovative akademikere og suksessrike kunstnere, designere og arkitekter som både i fortid og nåtid har vært med å påvirke verdenskulturen og det globale, kreative miljøet.

GSA har studenter fra over 55 land over hele verden, fra Australia til Zimbabwe. Hvert år kommer over 80 studenter på utveksling fra en av skolens partneruniversiteter. GSA har ett av de mest omfattende utvekslingsprogrammene i Europa, med over 85 partnere verden rundt, som f.eks. The School, The Art Institute of Chicago, Pratt Institute NY, UDK Berlin, RMIT Melbourne, i tillegg til skoler nærmere Storbritannia, som blant annet Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo samt Kunsthøyskolen i Bergen.  

Bachelorstudenter kan spesialisere seg innen ti ulike kunst, design og digitale fagretninger, eller innen den internasjonalt anerkjente Mackintosh School of Architecture. Spesialiseringer studentene kan velge mellom inkluderer:
-   Painting & Printmaking
-   Communication Design
-   Architecture
-   Sculpture & Environmental Art
-   Digital Culture
-   Silversmithing & Jewellery
-   Photography
-   Interior Design
-   Product Design
-   Fashion + Textiles
-   Product Design Engineering

Graduate School
Masterstudentene holder til på The Graduate School. Der kan studenter velge mellom over 20 masterprogrammer, og GSA har et av de største britiske mastergradsmiljøene innen kreative utdannelser.  Masterprogrammer ved GSA inkluderer det internasjonalt anerkjente Master of Fine Art, Animation, Sound for Moving Image, Medical Visualisation and Human Anatomy, Fashion and Textiles, Design Innovation, Communication Design og Architecture.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Hjemmeside: http://www.gsa.ac.uk/

Les mer om GLASGOW SCHOOL OF ART

Studiemuligheter hos GLASGOW SCHOOL OF ART

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om GLASGOW SCHOOL OF ART

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN