MONROE COLLEGE

(Universitet)

Monroe College ble grunnlagt i 1933 med et eneste mål: Å utdanne menn og kvinner til å få en vellykket fremtid. Monroe er anerkjent som nasjonalt ledende til å tilby en fokusert og karriereorientert kvalitetsutdanning til sin studentmasse med integrering av klasseromslæring med praktisk erfaring. Monroe tilbyr sertifikater, associate degree (de to første årene av en bachelor), bachelor- og masterprogram som kan hjelpe til med å lede studentene i arbeid til de mest relevante områdene for dagens raskt skiftende globale økonomi.

På Monroe tar studenene en Liberal Arts og kombinerer den med valgfritt valg av program for å sikre en godt avrundet og omfattende utdannelse. Programmene inkluderer Accounting, Baking and Pastry, Business Management, Criminal Justice, Culinary Arts, General Business, Health Services Administration, Hospitality Management, Information Technology, Medical Administration, Medical Assisting, Nursing og Public Health.

Monroe College forstår også verdien og betydningen av teknologi, i dag og i framtiden. Online læringskurs tillater elevene å ta klasser via internett, mens en direkte digital tilkobling tilbyr telefonkonferanse mellom studiestedene Bronx og Westchester.

Monroe er et spennende, samt levende sted å lære, arbeide og bo. Så vi ønsker deg velkommen til å utforske oss nærmere. Oppdag belønningen en utdanning på Monroe kan bringe - en belønning som kan vare livet ut.

Les mer om MONROE COLLEGE

Studiemuligheter hos MONROE COLLEGE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om MONROE COLLEGE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING