MONROE COLLEGE

(Universitet)

Monroe College ble grunnlagt i 1933 med et eneste mål: Å utdanne menn og kvinner til å få en vellykket fremtid. Monroe er anerkjent som nasjonalt ledende til å tilby en fokusert og karriereorientert kvalitetsutdanning til sin studentmasse med integrering av klasseromslæring med praktisk erfaring. Monroe tilbyr sertifikater, associate degree (de to første årene av en bachelor), bachelor- og masterprogram som kan hjelpe til med å lede studentene i arbeid til de mest relevante områdene for dagens raskt skiftende globale økonomi.

På Monroe tar studenene en Liberal Arts og kombinerer den med valgfritt valg av program for å sikre en godt avrundet og omfattende utdannelse. Programmene inkluderer Accounting, Baking and Pastry, Business Management, Criminal Justice, Culinary Arts, General Business, Health Services Administration, Hospitality Management, Information Technology, Medical Administration, Medical Assisting, Nursing og Public Health.

Monroe College forstår også verdien og betydningen av teknologi, i dag og i framtiden. Online læringskurs tillater elevene å ta klasser via internett, mens en direkte digital tilkobling tilbyr telefonkonferanse mellom studiestedene Bronx og Westchester.

Monroe er et spennende, samt levende sted å lære, arbeide og bo. Så vi ønsker deg velkommen til å utforske oss nærmere. Oppdag belønningen en utdanning på Monroe kan bringe - en belønning som kan vare livet ut.

Les mer om MONROE COLLEGE

Studiemuligheter hos MONROE COLLEGE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om MONROE COLLEGE

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN