WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

(Universitet)
William Angliss Institute ligger i Melbourne, og her vil du få en førsteklasses utdannelse innen hotelledelse, turisme og matindustri. Om du er på utkikk etter en internasjonal karriere i en spennende og stadig voksende industri, kan William Angliss Institute være det rette stedet for deg å studere.
 
Instituttet har et stort nettverk innen industrien og samarbeider tett med det lokale samfunnet, så vel som internasjonalt. Utdanningene er praktisk rettede og tilpasset de behovene som finnes i ulike markeder og industrier. Instituttets lærere har lang erfaring innenfor bransjen, og med fasiliteter skreddersydd etter industriens standard, bidrar William Angliss til at de uteksaminerte ligger blant de beste i Australia i forhold til akademiske resultater.
 
Hva kan du studere på William Angliss Institute?
William Angliss tilbyr bachelorstudier innen hotelledelse, turisme, event, resortledelse og matindustri.
 
Akademisk omdømme
I 2012 vant William Angliss «the Service Skills Australia Excellence Award» for industrielt samarbeid. Før det ble Instituttet i 2011 anerkjent og foretrukket opplæringspartner av FSAA, the Food Service Association of Australia på FSA EXPO. I 1998 fikk Instituttet plass på the Victorian Tourism Adwards Hall of Fame. Les mer om skolens akkrediteringer her
 
Hvorfor studere på William Angliss Institute?
William Angliss har i en årrekke spesialisert seg på opplæring innen hotelledelse, turisme og matindustri og har lang erfaring med å utdanne studenter. De jobber hånd i hånd med bransjen, og skreddersyr sine utdanninger for å best mulig dekke behov i det lokale og internasjonale markedet. Utplassering er også mulig i utvalgte grader. Instituttet har svært moderne fasiliteter, deriblant tre restauranter for å gi sine studenter best mulig praktisk trening i løpet av studietiden. Angliss Restaurant ble i 2010 kåret til den beste praksisrestauranten (Restaurant & Catering Victoria Awards for Excellence), og du finner den på La Trobe Street campus. Et mangfold av kjendiskokker har vært innom her, deriblant Karen Martini (kokk, restauranteier, skribent og TV-ansikt) og Shannon Bennett (forfatter, kokk og eier av Three Hat Restaurant, Vue De Monde), begge utdannet fra William Angliss Institute.
 
Det finnes over 100,000 uteksaminerte fra William Angliss over hele verden, hvorav tidligere studenter og respekterte restauranteiere jevnlig vender tilbake for å gi studenter best mulig opplæring. Instituttet ligger dessuten i hjertet av Melbourne, som er kåret til en av verdens beste byer å bo i.
 
Les mer om WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Studiemuligheter hos WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om WILLIAM ANGLISS INSTITUTE

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN