Stange videregående skole

(Videregående)

STAVIS har 552 elevplasser fordelt på 6 klasser (180 elevplasser) på Studiespesialisering, 8 klasser (120 elevplasser) på Bygg- og anleggsteknikk, 3 klasser (90 elevplasser) på Idrettsfag og 6 klasser (162 elevplasser) på Musikk, dans og drama.

Skolen har lyse og trivelige klasserom som er bygget rundt kantina og ”borggården”. Gjennom fylkeskommunens pc-ordninghar nesten samtlige elever gjort bruk av tilbudet om leasing/kjøp av bærbare pc-er. Skolen har også plassert ut en rekke stasjonære datamaskiner til elevbruk, både på lesesalen og i biblioteket. Skolen har dessuten et trådløst nettverk som dekker hele skolen. De har også digitalt språklaboratorium og AV - utstyr på alle rom. Dessuten har skolen betjent skolebibliotek, spesialrom for fysikk, kjemi og biologi, store og funksjonelle verksteder for bygg- og anleggsteknikk. Musikk, dans og drama har egne spesialrom, dansesal og aula. I tillegg brukes Stangehallen, som er et innendørs riksanlegg for friidrett. Har kan det tas i bruk løpebane med doserbare svinger. Hallen rommer en hel fotballbane som raskt kan omgjøres til fire håndballbaner.

Flere store undersøkelser har vist at skolen har et svært godt elevmiljø med lite mobbing og god trivsel blant elevene. Skolen scorer dessuten høyt på elevmotivasjon, slik at det finnes grunnlag for å si at skolen også har et godt faglig miljø ved skolen. I forbindelse med innføringen av Kunnskapsløftet satte de i gang et pedagogisk utviklingsarbeid der vi utarbeidet visjon og pedagogisk plattform for skolen.

Skolen tilbyr følgende utdanningstilbud:
- Studiespesialisering
- Bygg- og anleggsteknikk
- Idrettsfag
- Musikk, dans og drama
- Utdanningsvalg (skal bidra til å skape helhet og sammenheng i grunnopplæringen og knytte grunnskole og videregående opplæring bedre sammen.)

Les mer om Stange videregående skole

Studiemuligheter hos Stange videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Stange videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN