FRÆNA VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Fræna vidaregåande skole er ein kombinert skole med mange utdanningsprogram. Fræna vgs står for kunnskap og trivsel i eit miljø prega av kvalitet og likeverd.  I dette ligg dei to hovudoppgåvene våre som skole. For det første gir vi dykk elevar god undervisning slik at de blir godt rusta til arbeidsliv og høgare studium. For det andre arbeider vi heile tida for å skape eit best mogleg læringsmiljø der alle de elevar trivst og kjenner at de blir sett og verdsett av alle i skolemiljøet uavhengig av føresetnadene dykkar.

Vi er og opptatt av at læring kan skje på ulike læringsarenaer. Derfor satsar vi på utplassering i det lokale næringslivet/bedriftbesøk for flest mogleg av klassane våre i løpet av skoletida. Vidare er vi opptatt av internasjonalisering både på studiespesialisering med eigen internasjonal klasse, men og på yrkesfag der elevane kan bli kjent med arbeidslivet i andre land.

Elevdeltaking er svært viktig for å halde ved like eit godt skolemiljø. Vi har derfor lagt til rette for at de skal få vere med å påverke læringsmiljøet på ein konstruktiv måte. Alle elevar er med på å bestemme korleis ein skal jobbe med dei ulike faga. I tillegg har vi tillitsvalde som dannar elevrådet ved skolen og eigne elevverneombod som skal sikre at læringsmiljøet fremjar både den fysiske og psykiske helsa til elevane. Elevrådet har eit godt samarbeid med skoleleiinga og elevane meiner at det gjer eit godt arbeid.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Helse- og oppvekstfag
- Naturbruk
- Restaurant- og matfag
- Studiespesialisering
- Studiespes. - internasjonal
- Teknikk og industriell produkjson
- Tekniske og allmenne fag

Les mer om FRÆNA VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos FRÆNA VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om FRÆNA VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING