Hustadvika videregående skole

(Videregående)

Fræna vidaregåande skole er ein kombinert skole med mange utdanningsprogram. Fræna vgs står for kunnskap og trivsel i eit miljø prega av kvalitet og likeverd.  I dette ligg dei to hovudoppgåvene våre som skole. For det første gir vi dykk elevar god undervisning slik at de blir godt rusta til arbeidsliv og høgare studium. For det andre arbeider vi heile tida for å skape eit best mogleg læringsmiljø der alle de elevar trivst og kjenner at de blir sett og verdsett av alle i skolemiljøet uavhengig av føresetnadene dykkar.

Vi er og opptatt av at læring kan skje på ulike læringsarenaer. Derfor satsar vi på utplassering i det lokale næringslivet/bedriftbesøk for flest mogleg av klassane våre i løpet av skoletida. Vidare er vi opptatt av internasjonalisering både på studiespesialisering med eigen internasjonal klasse, men og på yrkesfag der elevane kan bli kjent med arbeidslivet i andre land.

Elevdeltaking er svært viktig for å halde ved like eit godt skolemiljø. Vi har derfor lagt til rette for at de skal få vere med å påverke læringsmiljøet på ein konstruktiv måte. Alle elevar er med på å bestemme korleis ein skal jobbe med dei ulike faga. I tillegg har vi tillitsvalde som dannar elevrådet ved skolen og eigne elevverneombod som skal sikre at læringsmiljøet fremjar både den fysiske og psykiske helsa til elevane. Elevrådet har eit godt samarbeid med skoleleiinga og elevane meiner at det gjer eit godt arbeid.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Helse- og oppvekstfag
- Naturbruk
- Restaurant- og matfag
- Studiespesialisering
- Studiespes. - internasjonal
- Teknikk og industriell produkjson
- Tekniske og allmenne fag

Les mer om Hustadvika videregående skole

Studiemuligheter hos Hustadvika videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Hustadvika videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN