Lambertseter videregående skole

(Videregående)

Lambertseter videregående skole ligger på Karlsrud i Nordstrand bydel i Oslo. Skolen har 855 elever og omtrent 100 tilsatte i skoleåret 2012/13. På Lambertseter videregående skole finner man linjene studiespesialisering og idrettsfag. Lambertseter har også en spesialpedagogisk avdeling for multifunksjonshemmede elever. Skolens adresse er Cecilie Thoresens vei 6.

Som en følge av at Lambertseter videregående skole får elever fra om lag 30 ungdomsskoler, representerer den et tverrsnitt av Oslos befolkning. Om lag 20 prosent av elevene har minoritetsspråklig bakgrunn, og miljøet er uformelt og inkluderende. Skolen skårer høyt på miljø og trivsel i elevundersøkelsene.
Skolen har to studieretninger, studiespesialisering og idrettsfag. Den årlige Lambertseterrevyen konkurrerer ofte om å være Oslos beste, og engasjerer bredt blant elevene. Elever på idrettslinjen arrangerer aktivitetsdager og interne turneringer. Andre sosiale aktiviteter er felleslunsj for alle elever og nyttårsball.

Skolen er en av de best søkte i Oslo, og har stolte og dyktige lærere, og engasjerte og aktive elever. Skolens elevråd fikk Elevrådsprisen 2007. Lambertseter videregående har det laveste frafallet i Oslo per våren 2008, og i 2006 var Lambertseter nummer 5 av 475 videregående skoler på resultater.

Skolen er en INNSIKT-skole, og er en av de fremste i Oslo når det gjelder bruk av IKT, med full PC-dekning og trådløst nettverk.

Les mer om Lambertseter videregående skole

Studiemuligheter hos Lambertseter videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Lambertseter videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN