NYDALEN VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Nydalen videregående skole er en videregående skole i Nydalen i bydel Nordre Aker i Oslo, etablert 22. august 2011. Den tok over tilbudene fra Grefsen videregående skole og Sandaker videregående skole, da disse skolene skal ombygges til grunnskoler. Skolen har adresse Nydalsveien 30C. Skolens første rektor er tidligere landslagsmålvakt i håndball, Linn Siri Jensen, som var fungerende rektor ved Grefsen videregående skole fra 2007 til 2009.

Skolen har følgende utdanningsprogram:
- Studiespesialisering
- Helse- og sosialfag
- Service og samferdsel

Elevtallet blir ca. 850, tilsvarende summen av de to skolene som samles.

I tilknytning til skolen er det under bakken bygget en idrettshall med full håndballbane, samt et styrkerom på 163 m2. Skolen har bydelsbibliotek og skolebibliotek i 1. etasje. I samme etasje ligger også kantinen. I 2. etasje er helse- og sosialfag sammen med en gruppe for tilrettelagt opplæring. Det er i denne etasjen administrasjon, ledelse og rådgivere holdet til. I 3. etasje er elever på studiespesialiserende og i 4. etasje er avdeling for service og samferdselsfag. De deler etasjen med det pedagogiske personalet.

Skolen har små uteområder, men i tilknytning til 4. etasje er det en stor utvendig terrasse som elever og lærere kan benytte.

Knutepunktskole for døve
Nydalen vgs tok over Sandaker vgs' rolle som knutepunktskole for døve og hørselshemmede. Elevene får tilbud om studier innen alle skolens utdanningsprogrammer, samt andre utdanningsprogram i samarbeid med andre skoler i Oslo.

Les mer om NYDALEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos NYDALEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om NYDALEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING