Godalen videregående skole

(Videregående)

Godalen videregående skole er en videregående skole på Godalen i Stavanger. Skolen ble skilt som egen skole fra Stavanger yrkesskole i 1982, og tilbyr per 2012 fem yrkesfaglige utdanningsprogram samt påbygg til generell studiekompetanse til 850 elever.

I de senere årene har skolen blitt pusset opp og blant annet fått nytt, stort bibliotek, servicesenter, rom for matfag med mer, og ikke minst felles elev- og personalkantine med områdets flotteste utsikt mot Gandsfjorden - Utsikten kantine.

Lærerne på Godalen vgs. jobber i team, og de bruker mye tid på å legge til rette for gode pedagogiske opplegg som skal bidra til læring og positiv utvikling for dere.
Vi har et nært samarbeid med næringslivet i regionen. Samarbeidet er knyttet til utplassering (prosjekt til fordypning) og til informasjon om læreplasser og jobbmuligheter. De fleste av dere skal ut i lære etter to år i videregående opplæring. Lite fravær er da uhyre viktig!

For oss på Godalen vgs. er det viktig at vi viser respekt for hverandre. Vi er en stor skole med mange forskjellige mennesketyper. Det krever at vi tar hensyn og at ordensregler og verneregler følges. Dette er også viktig for sikkerheten i verkstedene. Godalen vgs. blir da en god skole for deg som elev, for dine medelever og for oss som jobber her.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Design og håndverk
- Elektrofag
- Restaurant- og matfag
- Teknikk og industriell produksjon
- Individuell OpplæringsPlan (IOP)
- Påbygg til generell studiekompetanse
- Praksisbrev
- Tilrettelagt opplæring, Sjøhuset

Les mer om Godalen videregående skole

Studiemuligheter hos Godalen videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Godalen videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN