Re videregående skole

(Videregående)

Re videregående skole ligger i Re kommune, like ved Revetal, et sentrum i stor utvikling. Skolen har ca 600 elever fordelt på programområdene:
- Studiespesialisering
- Idrettsfag
- Bygg- og anleggsteknikk
- Helse- og sosialfag

Innenfor alle fire programområdene tilbyr vi også toppidrett, der det kan velges mellom håndball, fotball og utholdenhet.

Like i nærheten av skolen ligger Ramneshallen, med sitt flotte uteområde som består av både kunstgressbane, grusbane og tennisbaner. Skolens elever benytter anlegget daglig til idrettsaktiviteter. I tillegg benyttes også Vålehallen og kommunens svømmehall.

Re videregående skole har et utstrakt samarbeid med nærmiljøet, både kommunen, næringslivet, idrettslag og foreninger. Re kommune og skolen har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter.

Vi har bygd opp gode kontakter med næringslivet. Elevene på yrkesfag får i faget Prosjekt til fordypning praksis ved arbeidsplasser, både i det offentlige og det private.  Helse- og sosialfag samarbeider med kommunenes barnehager og SFO, og med helseinstitusjoner. Elevene på Bygg- og anleggsteknikk kan, i tillegg til å være i praksis i bedrifter, også påta seg mindre byggeoppdrag, som utføres enten innenfor skolens øvingsområde eller ute på byggeplass. Idrettsfag har et tett samarbeid med lokale idrettsklubber og trenere.

Re videregående skole er et godt sted å lære. Skolens visjon bygger på vårt verdigrunnlag som skole.

Les mer om Re videregående skole

Studiemuligheter hos Re videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Re videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN