GJENNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Gjennestad har ca 250 elever og ca 100 ansatte har sin jobb her. Gjennestad er en moderne videregående skole som tilbyr elevene gode arbeidsforhold også utstyrsmessig.

Gjennestad består av foreningene Gjennestad videregående skole og Gjennestad gartnerskole. Gjennestad videregående gir elevene teoretisk undervisning, mens Gjennestad gartnerskole gir elevene ved den videregående skolen praksis. I det daglige merkes ikke denne organiseringen.

Læringsarenaene setter skolen i en særstilling. Her finner du både utendørs og innendørs klasserom som er flere tusen kvadratmeter store. I hagesenteret har alle utdanningsprogram en spennende læringsarena. Kundebehandling, kafedrift, utstillinger, plantekjennskap, blomsterdekorering og butikkdrift er noe av det elevene lærer her.

Voksne elever uten rett til videregående opplæring kan søke opptak på Gjennestad, men det gjelder særlige regler for dette. En betingelse for opptak er at søkerne på forhånd er blitt realkompetansevurdert av sitt hjemfylke. Fylkene vil normalt kreve et gebyr for å foreta realkompetansevurdering.

Gjennestad er en kristen frittstående skole tilknyttet Normisjon. Vi ønsker at skolen skal gi et tydelig og realistisk bilde av hva praktisk kristendom er. Her skal du finne rom for meningsutvekslinger hvor den enkelte blir respektert for sitt syn. Mange opplever det spennende å gå på en skole som ønsker å formidle et kristent verdisyn.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg og anleggsteknikk
- Design og håndverk
- Helse og oppvekstfag
- Naturbruk
- Service og samferdsel

Les mer om GJENNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos GJENNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om GJENNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET