GREVESKOGEN VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

WANG Toppidrett Fredrikstad er en av de fire skolene i WANG-systemet. WANG Toppidrett Fredrikstad har 180 elevplasser fordelt på 10 ulike treningsgrupper. Våre mer enn 20 trenere har svært god kompetanse og er spesialister på å bringe aldersgruppen 16-19 år i posisjon til å lykkes med sin toppidrettssatsing. På dette området er vi i dag et kraftsenter i Østfold, men for å utvikle dette ytterligere har vi starte et samarbeid med Høyskolen i Østfold. WANG ble grunnlagt 1907 i Oslo, men WANG Toppidrett Fredrikstad så dagens lys 2002 med beliggenhet i Moss. Den ble flyttet til Fredrikstad høsten 2011. Alle elevene på skolen er idrettsutøvere.

WANG Toppidrett og WANG Toppidrett Fredrikstad er godkjent av Olympiatoppen. WANG Toppidrett er et 3-årig, studiespesialiserende løp. Elever som ønsker det, kan velge realfaglig fordypning og dermed oppnå spesiell studiekompetanse, som kreves på enkelte høyere studier. WANG Toppidrett bygger sin idrettsfilosofi på Den Norske Modellen for Toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematikk rundt mål, læring, trening og prestasjoner. Vi legger til rette for å skape en kultur som forbereder elevene for en senere toppidrettskarriere hvor utøveren tar ansvar for egen utvikling, og hvor elevens viktigste medspillere innlemmes i dette arbeidet. WANG Toppidrett Fredrikstad står for 350-500 treningstimer årlig. Se også WANG Toppidrettsplan for utdypende innblikk i vår filosofi.

Idretter ved skolen:
- Fotball
- Håndball
- Svømming
- Basis
- Friidrett
- Innebandy
- Ishockey
- BMX
- Golf
- Kampidrett

Les mer om GREVESKOGEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos GREVESKOGEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om GREVESKOGEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING