Fyllingsdalen videregående skole

(Videregående)

Fyllingsdalen videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole i Fyllingsdalen bydel i Bergen. Skolen ble bygd i 1980, og har ca. 6.000 kvm. gulvflate. Et så stort bygg krever mye vedlikehold, og det er derfor viktig at vi alle bidrar til å holde skolen vår i god stand og ikke påfører oss unødige vedlikeholdskostnader.

Bygget har 3 etasjer.  Underetasje og 1. etasje har 2 fløyer, en i retning mot idrettshallen (vest), og en i retning sør.

I underetasjen finner du elevrådskontoret, vaktmesterkontor, pauserom for renholdere, avdeling for teknikk og industriell produksjon, auditoriet, to teatersaler og dansesal.  Hovedinngangen er i underetasjen på byggets østside.

I første etasje finner du hallen, kantinen, kontor til IKT konsulent, bibliotek, datarom, naturfagrom, kjøkken, spesialrom for helse- og sosialfag og klasserom.  Her finner du også kontorene til begge rådgiverne.
I andre etasje finner du skolens kontor, rektor, elevinspektør og avd. lederne.  Her er også personalrommet og arbeidsrom til de fleste lærerne.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Helse og sosialfag (helsearbeiderfag)
- Musikk, dans og drama (drama)
- Studiespesialisering (realfag og språk, samfunnsfag og økonomi)
- Teknikk og industriell produksjon (kun VG1)
- Påbygging til generell studiekompetanse
Skolen har også alternativ opplæring (arbeidstrening, innledende teknikk og industriell produksjon, og helse- og sosialfag for minoritetsspråklige)

Les mer om Fyllingsdalen videregående skole

Studiemuligheter hos Fyllingsdalen videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Fyllingsdalen videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN