Voss videregåande skule

(Videregående)

Voss vidaregåande skule omfattar tre tidlegare, sjølvstendige skular. Norsk Kunsthandverksskule, som vart grunnlagt av treskjeraren Magnus Dagestad i 1920, er den eldste. Voss yrkesskule fekk godkjenning i 1950 og tok over Norsk Kunsthandverksskule i 1970. Hordaland fylkeskommune tok over drifta av Vatles Handelsskule i 1975, som då hadde vore ein privat skule sidan 1945. I 1975 vart denne skulen slått saman med Voss yrkesskule. I 1979 vart elektrofag ved filial Granvin oppretta og i 1990 kom Voss teknisk fagskule. I tillegg har skulen undervisning ved Styve Gard på Evanger.

Skulen skifta namn i 1993 til Voss vidaregåande skule.  Skulen er eit Senter for Vaksenopplæring for kommunane Voss, Granvin, Ulvik, Eidfjord, Vaksdal og Kvam.  Voss vidaregåande skule har i dag 6 utdanningsprogram, Bygg og anleggsteknikk, Teknikk og industriell produksjon, Design og handverk, Service og Samferdsel, Påbygging til studiekompetanse og Elektrofag.  I tillegg kjem Voss tekniske fagskule. Skulen har fleire undervisningsstadar.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Design og håndverk
- Elektrofag
- Service og samferdsel
- Teknikk og industriell produksjon
- Påbygg til studiekompetanse

Les mer om Voss videregåande skule

Studiemuligheter hos Voss videregåande skule

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Voss videregåande skule

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN