Lier videregående skole

(Videregående)

Lier videregående skole består opprinnelig av to skoler som er blitt sammenslått - til en ny enhet. Planene om sammenslåingen mellom Statens Gartnerskole Jensvoll og Linnesvollen videregående skole ble fullført ved innflyttingen i nybygget 15 august 1998. Begge skolene er skoler med lange tradisjoner. Jensvoll har tradisjoner tilbake til den første landbruksskolen i Borre ved Sem i 1825. Statens gartnerskole i Oslo (1917) er den direkte forløperen til Statens Gartnerskole Jensvoll. Jensvoll ble åpnet 10.09. 1960.

Lier videregående skole er blitt en spennende og mangfoldig skole som omfatter 4 studieretninger. De samme studieretningene som de to opprinnelige skolene dekket i utgangspunktet. I tillegg har skolen fått et ressurssenter for elever med autisme, og et kompetansesenter i anleggsgartnerfag. Skolen er også i gang med å starte opp et tilsvarende kompetansesenter i Helse- og sosialfag. Skolen er i stadig utvikling og vokser fra år til år. Skolen ligger sentralt plassert i Lier. D.v.s. at skolen er plassert midt i et vekstområde. Lier vgs er en skole med spennende fagkombinasjoner som appellerer til dagens unge. Ungdomsbedrift er blant annet et område som har stor interesse blant elevene. 

Skolen har følgende utdanningsprogram:
- Allmennfaglig påbygging
- Design og håndverk
- Elektrofag
- Helse- og oppvekstfag
- Ressurssenter for elever med autisme
- Service og samferdsel 

Les mer om Lier videregående skole

Studiemuligheter hos Lier videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Lier videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN