Sunnfjord Folkehøgskule

(Folkehøgskole)

Med verdensmeister tenker vi som oftast på dei som kan stå på pallen og ta imot medalje og jubel i store meisterskap. Dette er flott. Men bak jubel og medaljar veit vi at det ligg eit målbevisst valg og mangfaldige timar med slit. Du blir ikkje verdensmeister utan å satse.

Kvar av oss har behov for å lukkast og behov for å meistre, men dei færraste av oss drøymer eigentleg om å stå på pallen i eit verdensmeisterskap.

Kva drøymer du om?

Kva drøymer du om? Å få eit bra liv, antakeleg. Då må du meistre verda og ditt eige liv. Kva som er dine utfordringar veit du best sjølv. Kanskje er dei å våge å ta ordet i ei forsamling, å bli ein god volleyballspelar, å få reise til nye land, å bli meir sjølvstendig, eller å våge å satse på en draum du har hatt. Kanskje den draumen er å bety noko for andre. Å meistre verda og ditt eige liv.

Kva som er dine utfordringar veit du best sjølv. Kanskje er det å tore å ta ordet i ei forsamling, å bli ein dyktig volleyballspelar, å få reise til ulike verdsdelar, å bli meir sjølvstendig, eller å våge å satse på en draum du har hatt.

Nokre av oss har store mål i livet, for andre kan måla vere enkle – det handlar like fullt om å meistre meir. La draumane bli verkelege.

Når vi skal ta utfordringar, er det godt å få oppmuntring og bli backa opp. Gjennom positiv tilbakemelding kan vi sprenge grenser, og oppleve meistring og glede.

Vi ønskjer å utfordre deg til å ta nokre lange skritt framover i ditt eige liv – og tenke over korleis du vil bruke året på folkehøgskulen.

Sunnfjord Folkehøgskule vil legge til rette for at du kan bli verdensmeister i eige liv, og vi vil støtte deg i di satsing.

Skulen har mange personar som har tid og rom for samtale med deg. Vår satsning er 3D vegleiing, dvs. at vi ønskjer å vegleie på ein heilskapleg måte. Heile personalet står klart til å vere lærarar, trenarar, vegleiarar og samtalepartnarar for deg. Vi er bevisste på at vår rolle er annleis enn i andre skuleslag. Dei andre elevane vil bli din heiagjeng og dine venner. I samspel med andre er det lettare å finne ut kva sterke sider ein har og kva ein bør satse på.

Kanskje kan du etter endt skuleår smykke deg med din eigen «medalje» og juble over å ha blitt meister i verda og ditt eige liv!

Velkommen til Sunnfjord Folkehøgskule!

Les mer om Sunnfjord Folkehøgskule
Musikk
1
Foto
1
Drama
1
Dans
2
Mote
1
Friluftsliv
3
Idrett
5
,,
Verdensmeister - i eige liv!

Studiemuligheter hos Sunnfjord Folkehøgskule

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Filmer fra Sunnfjord folkehøgskule

Fakta om Sunnfjord Folkehøgskule

Adresse

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN