RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

(Universitet)

Raffles College of Design and Commerce er en unik skole og er plassert i Sydney, Australia. De spesialiserer seg innen design, visuell kommunikasjon og business. Skolen tilbyr både bachelor- og masterstudier.

Vi har eksistert i nesten 25 år. Ved å holde tritt med industrien, leverer vi gode studier og uteksaminerer kandidater som er godt respektert og vellykket i sine kreative karrierer. Vi gjør dette ved å ha forelesere som er aktive i næringslivet som betyr at deres pedagogiske ferdigheter er basert på sanntids kunnskap om det faglige landskapet.

Studentene kommer fra hele Australia og verden for å studere hos oss. Med vårt internasjonale nettverk, kan du forme din erfaring ved å studere ved en av skolene i vårt nettverk i utlandet. Du vil da få et virkelig internasjonalt perspektiv i en global økonomi.

Valgfrihet, fleksibilitet og individualitet er sentrale drivere for oss. Vi forstår at du er et individ og har dine egne talenter, interesser og mål.

Våre studier tar hensyn til dette, og du har et stort utvalg av valgfag å velge mellom. En rekke likesinnede mennesker, små klasse størrelser, en personlig atmosfære gir plass for deg til å lage din egen fremtid ... Dette er bare noen av grunnene til å komme å studere hos. Våre ansatte - dine forelesere og dedikert team som støtter dem ønsker virkelig å inspirere deg til å få mest mulig ut av studiene. Vi gjør en innsats for å bli kjent med deg, og oppfordrer deg til å gjøre ditt beste og realisere ditt potensiale.

Din tid hos oss vil utstyre deg med et sterkt sett av ferdigheter og evnen til å fortsette å lære. Du kommer trygt inn i arbeidslivet, og du vil fortsette å vokse og utvikle seg mens bransjen og din karriere gjør fremskritt.

Les mer om RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Studiemuligheter hos RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING