RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

(Universitet)

Raffles College of Design and Commerce er en unik skole og er plassert i Sydney, Australia. De spesialiserer seg innen design, visuell kommunikasjon og business. Skolen tilbyr både bachelor- og masterstudier.

Vi har eksistert i nesten 25 år. Ved å holde tritt med industrien, leverer vi gode studier og uteksaminerer kandidater som er godt respektert og vellykket i sine kreative karrierer. Vi gjør dette ved å ha forelesere som er aktive i næringslivet som betyr at deres pedagogiske ferdigheter er basert på sanntids kunnskap om det faglige landskapet.

Studentene kommer fra hele Australia og verden for å studere hos oss. Med vårt internasjonale nettverk, kan du forme din erfaring ved å studere ved en av skolene i vårt nettverk i utlandet. Du vil da få et virkelig internasjonalt perspektiv i en global økonomi.

Valgfrihet, fleksibilitet og individualitet er sentrale drivere for oss. Vi forstår at du er et individ og har dine egne talenter, interesser og mål.

Våre studier tar hensyn til dette, og du har et stort utvalg av valgfag å velge mellom. En rekke likesinnede mennesker, små klasse størrelser, en personlig atmosfære gir plass for deg til å lage din egen fremtid ... Dette er bare noen av grunnene til å komme å studere hos. Våre ansatte - dine forelesere og dedikert team som støtter dem ønsker virkelig å inspirere deg til å få mest mulig ut av studiene. Vi gjør en innsats for å bli kjent med deg, og oppfordrer deg til å gjøre ditt beste og realisere ditt potensiale.

Din tid hos oss vil utstyre deg med et sterkt sett av ferdigheter og evnen til å fortsette å lære. Du kommer trygt inn i arbeidslivet, og du vil fortsette å vokse og utvikle seg mens bransjen og din karriere gjør fremskritt.

Les mer om RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Studiemuligheter hos RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om RAFFLES COLLEGE OF DESIGN AND COMMERCE

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN