Sandnessjøen videregående skole

(Videregående)

Dette skoleåret vil vi ha ca. 480 elever, 25 klasser og ca.115 ansatte. Skolen har også i år god søkning og det er høy stabilitet på personalet. Skolen jobber kontinuerlig med å skaffe nye studietilbud samtidig som det er viktig å beholde tilbud som ungdom ønsker og næringslivet trenger. Kommende skoleår startes et nytt tilbud innen vg2 transpost og logistikk.

Sandnessjøen vgs. har KOMPIS som visjon der enkeltbokstavene står for Kunnskap, Omsorg, Muligheter, Profesjonalitet, Individualitet og Samhold. Vi vil at dette skal prege skolens hverdag.

Vi er opptatt av at alle elever skal motiveres og hjelpes til å yte sitt beste under utdanningen. Tett oppfølging, klare forventninger, felles mål og god dialog er i denne sammenhengen viktige satsningsområder.

Høsten 2011 inngikk vår skole et kontraktfestet samarbeid med MOT-organisasjonen. Mange elever og tilsatte har i den sammen heng blitt skolert for å drive arbeid mot klasser der MOT`s kjerneverdier står i sentrum. Vi håper at du vil finne at også denne delen av opplæringen er nyttig for deg.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Ambulansefag
- Design og håndverk
- Elektrofag
- Helse- og oppvekstfag
- Idrettsfag
- Service og samferdsel
- Studieforberedende
- Teknikk og industriell produksjon

Les mer om Sandnessjøen videregående skole

Studiemuligheter hos Sandnessjøen videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Sandnessjøen videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN