Kristen videregående skole Nordland

(Videregående)

Kristen Videregående Skole – Nordland (KVN) er en privat, videregående skole på Nesna i Nordland som gir utdannelse i studiespesialiserende fag, helse- og sosialfag og IKT-servicefag. Skolen ble etablert i 1991. Skolen satser mye på sosialpedagogiske tiltak med trening og leksehjelp på kveldstid.

KVN satser på digital kompetanse, og alle elever låner hver sin bærbare PC for bruk i undervisning og fritid. På alle klasserom finnes det projektor, lydanlegg og trådløst Internett. Skolen har sin kroppsøvingsundervisning i Nesna Flerbrukshall. Som nærmeste nabo til skolen ligger kunstgressbanen og Høgskolen i Nesna med blant annet svømmehall og klatrevegg.

KVN er opprettet av Normisjon, Den Evangelisk Lutherske Frikirke og Det Norske Misjonsselskap. Ved KVN står kristne verdier derfor sentralt. Det er ikke obligatorisk å være kristen for å komme inn på skolen. Det er andakt hver dag. KVN er reist og blir drevet på grunnlag av «Privatskoleloven av 14.juni 1985», men er forøvrig underlagt «Lov om videregående opplæring». Dette innebærer at elevene på KVN har de samme rettigheter til undervisning, eksamen og kompetanse for videre studier som videregående skoler generelt. Det offentlige dekker 85 prosent av utgiftene til undervisning, og resten dekkes av skolepenger, for skoleåret 2012/2012 kostet det kr 980,- pr. mnd

Les mer om Kristen videregående skole Nordland

Studiemuligheter hos Kristen videregående skole Nordland

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Kristen videregående skole Nordland

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING