JÅTTÅ VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Jåttå videregående skole er etablert etter et pedagogisk idègrunnlag og den nye skolereformen, som åpner for nye arbeidsmåter og nye læringsarenaer. Skolen blir som et lite minisamfunn hvor vi skal inspireres til å tenke nytt.

Skolen skal ha høy faglig og pedagogisk kvalitet på opplæringen. I tillegg er det vårt ønske at elevene som går her skal oppleve 3 ting: glede, lyst og mestring. Glede, fordi vi alle har retten til å ha det bra, trives og føle oss vel. Lyst, fordi lysten er utgangspunktet for all læring. Mestring, fordi følelsen av å mestre noe er like viktig som glede og lyst. Vi har alle våre sterke sider. Vår visjon er LITT HØYERE MÅL! Vi ønsker at elevene skal strekke seg LITT lenger, nå LITT høyere mens de er hos oss, både faglig, sosialt og personlig. Vår viktigste oppgave er å utdanne elever for at de skal lykkes i livet, ikke bare på skolen. Hvis man har fremtidstro, optimisme og selvtillit, kan man lære seg det man trenger.

Jåttå vgs vil gi elevene frihet og mulighet til å velge det som er best for hver enkelt. Samtidig vil hver elev bli fulgt tett opp av skolen og gjort ansvarlig for sine valg. Vi endrer fokus fra det passive begrepet sitte på skolebenken til det aktive dette er min arbeidsplass!

Jåttå videregående skole består av to avdelinger: avd. Hinna og avd. Jåttå – meget sentralt i forhold til de fleste kommunikasjonsmidler.
Skolen gir opplæring i utdanningsprogrammene:
- Helse & Oppvekstfag
- Restaurant- og Matfag
- Elektrofag
- Service og Samferdsel
- Idrettsfag
- Bygg og anleggsteknikk
- Tilpasset opplæring i mindre grupper.
Vi har også 3. påbygningskurs og 23-timers påbygningskurs.

 Jåttå videregående skole har tett samarbeid med næringsliv og idrettsmiljøer, i tillegg har elever studieopphold, praksisperioder og utveksling i flere europeiske land.

Les mer om JÅTTÅ VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos JÅTTÅ VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om JÅTTÅ VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse studere?

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING