Jåttå videregående skole

(Videregående)

Jåttå videregående skole er etablert etter et pedagogisk idègrunnlag og den nye skolereformen, som åpner for nye arbeidsmåter og nye læringsarenaer. Skolen blir som et lite minisamfunn hvor vi skal inspireres til å tenke nytt.

Skolen skal ha høy faglig og pedagogisk kvalitet på opplæringen. I tillegg er det vårt ønske at elevene som går her skal oppleve 3 ting: glede, lyst og mestring. Glede, fordi vi alle har retten til å ha det bra, trives og føle oss vel. Lyst, fordi lysten er utgangspunktet for all læring. Mestring, fordi følelsen av å mestre noe er like viktig som glede og lyst. Vi har alle våre sterke sider. Vår visjon er LITT HØYERE MÅL! Vi ønsker at elevene skal strekke seg LITT lenger, nå LITT høyere mens de er hos oss, både faglig, sosialt og personlig. Vår viktigste oppgave er å utdanne elever for at de skal lykkes i livet, ikke bare på skolen. Hvis man har fremtidstro, optimisme og selvtillit, kan man lære seg det man trenger.

Jåttå vgs vil gi elevene frihet og mulighet til å velge det som er best for hver enkelt. Samtidig vil hver elev bli fulgt tett opp av skolen og gjort ansvarlig for sine valg. Vi endrer fokus fra det passive begrepet sitte på skolebenken til det aktive dette er min arbeidsplass!

Jåttå videregående skole består av to avdelinger: avd. Hinna og avd. Jåttå – meget sentralt i forhold til de fleste kommunikasjonsmidler.
Skolen gir opplæring i utdanningsprogrammene:
- Helse & Oppvekstfag
- Restaurant- og Matfag
- Elektrofag
- Service og Samferdsel
- Idrettsfag
- Bygg og anleggsteknikk
- Tilpasset opplæring i mindre grupper.
Vi har også 3. påbygningskurs og 23-timers påbygningskurs.

 Jåttå videregående skole har tett samarbeid med næringsliv og idrettsmiljøer, i tillegg har elever studieopphold, praksisperioder og utveksling i flere europeiske land.

Les mer om Jåttå videregående skole

Studiemuligheter hos Jåttå videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Jåttå videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN