Strand videregående skole

(Videregående)

Strand vgs ligg sentalt til i vår del av Ryfylke; det er gode kommunikasjonar både med buss og båt! Og skulen prøver leggja til rette skuledagen slik at tilreisande elevar skal få minst mulig dødtid i forhold til buss- og båtrutene.

Elevane skal ha innverknad på eiga opplæring. Derfor tilbyr me arbeidsøkter der elevane kan arbeida sjølstendig med fag under rettleiing av faglærar. Det er jamt møte mellom styret i elevrådet og rektor, og elevane får gjennomslag!

Strand vgs jobbar mykje med haldningsskapande arbeid.  Me prøver å skapa eit varmare og tryggare skulemiljø for å motverka mobbing, vald og rusmisbruk. Det handlar om å visa respekt for andre og seg sjølv - det handlar om å bry seg!

Klasseturar er viktige miljøskapande aktivitetar; skiskule på Hovden - eller faglige eksursjonar til industrielle miljø i Sverige. Forå nemna eit par. Elles får elevane utfordra dei skapande evnene sine under juleavslutninga med aktivitetsdag på føremiddagen og med underhaldning i gymsal om kvelden.

Skulen har eit faglig tilbud med mange utdanningsprogram:
- Teknikk og industriell produksjon
- Elektrofag
- Helse- og sosialfag
-Service og samferdsel
- Idrettsfag
- Studiespesialisering
- Tilrettelagt opplæring
Samt tilbud for elevar med omfattande hjelpebehov.

Les mer om Strand videregående skole

Studiemuligheter hos Strand videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Strand videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN