Gauldal videregående skole

(Videregående)

Gauldal videregående skole ligger i Midtre Gauldal Kommune på Støren, 5 mil sør for Trondheim. Våre elever kommer stort sett fra distriktene i Melhus kommune, Midtre Gauldal kommune og Rennebu kommune, men vi har også elever som kommer langveisfra. Vi er eneste videregående skole som har de landsdekkende linje i børsemakerfaget.

Vi er en middels stor skole som har rundt 320 elever og 50 ansatte. Gauldal videregående skole flyttet høsten 2010 inn i nye lokaler i Gauldal skole- og kultursenter. I senteret er det foruten videregående skole, ungdomsskole, kulturskole og voksenopplæring. I tillegg er det bibliotek, kino og kultursal.

Alle busser Trondheim-Oppdal og Trondheim-Røros har holdeplass ved rådhuset, Støren. Skolebussene har holdeplass ved parkeringsplassen til Gauldal skole- og kultursenter, Basmoen.

Togene på Rørosbanen og Dovrebanen stopper på Støren. Jernbanestasjonen ligger ca 2 km fra skolen, og det tar ca 15 min å gå.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Børsemaker
- Design og håndverk
- Fagskole - Kart og oppmåling
- Helse- og oppvekstfag
- Service og samferdsel
- Studiespesialisering
- Teknikk og industriell produksjon

Les mer om Gauldal videregående skole

Studiemuligheter hos Gauldal videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Gauldal videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN