Selbu videregående skole

(Videregående)

Skolen har som mål å være en viktig medspiller som regional utviklingsaktør. Skolen vil samarbeide med lokalt arbeids- og kulturliv for å gi elevene et godt tilbud og for å fungere som en aktiv partner for videreutvikling av Neadalsføret.

- Et trivelig hverdagsmiljø for alle og et aktivt elevdemokrati

Elever og ansatte skal glede seg til å gå på skolen. Vi skal møtes, hilse på hverandre og se hverandre. Vi ønsker et aktivt elevdemokrati med engasjerte elever.

SVGS skal være en kombinert videregående skole med et bredt spekter av utdanningsprogram. Tilbudet skal være slik at det møter ungdommens ønsker og arbeidslivets behov på en best mulig måte. Dette betyr at det vil være mange relativt små undervisningsgrupper. Antall små grupper må vurderes fra år til år.

Elevene ved Selbu videregående skole opplever mestring og lærelyst i møte med skolens ansatte. Skolens ansatte er faglig og metodisk kompetente og samhandler med sine kolleger til beste for elevene.

Kombinert skole – inkluderende pedagogikk

Vi ser på den kombinerte skolen som både en demokratisk og en pedagogisk ide. Vi har tru på at mangfold både blant ansatte og elever gir det beste opplæringsmiljøet og det beste miljøet for elevenes personlige utvikling når det gjelder etisk, sosial og kulturell kompetanse

På Selbu videregående skole skal det være plass til alle, også funksjonshemmede. Vi ønsker at skolen skal ha et bredt tilbud slik at færrest mulig skal være nødt til å flytte på hybel.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Bygg- og anleggsteknikk
- Helse- og sosialfag
- Restaurant- og matfag
- Studiespesialisering
- TAF - Bygg- og anleggsteknikk
- Teknikk og industriell produksjon
- Tilrettelagt opplæring

Les mer om Selbu videregående skole

Studiemuligheter hos Selbu videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Selbu videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN