Strinda videregående skole

(Videregående)

Strinda videregående skole har ca. 1100 elever og 220 ansatte skoleåret 2012/2013. Trondheim Fagskole, med ca. 190 studenter, er dessuten organisatorisk knyttet til Strinda vgs. fram til august 2013.

Strinda vgs. er fordelt på 2 avdelinger, Ringve og Ladejarlen. Fra høsten 2013 er skolen samlokalisert på Strinda i nytt skolebygg. Skolen vil da romme ca 1300 elever.

Skolen tilbyr 5 utdanningsprogram:
- Elektrofag
- Restaurant- og matfag
- Helse- og oppvekstfag
- Idrettsfag
- Studiespesialisering
I tillegg har Strinda vgs. egen klasse for alternativ opplæring (AO).

Skolens ledergruppe består av avdelingslederne, faglederne, AO-leder, assisterende rektor og rektor. Alle ledere har ansvar for helheten i skolen. Suksessfaktoren for Strinda vgs. hviler i stor grad på at vi alle drar i samme retning. Nyskolen på Strinda blir et kompakt bygg, som utfordrer til helhetstenkning. Mangfoldet i skolen, bredden av utdanningsprogram, kompetanse og kulturer som skal smeltes, skal være skolens styrke i arbeidet med elevene.

Håndboka for tilsatte vil være et hjelpemiddel i prosessen videre med å tydeliggjøre funksjoner, roller og ansvar i den nye organisasjonen Strinda videregående skole.

Les mer om Strinda videregående skole

Studiemuligheter hos Strinda videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Strinda videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN