Notodden videregående skole

(Videregående)

Målet vårt er å skape et læringsmiljø preget av at hver enkelt elev får utvikle sine kunnskaper, ferdigheter og holdninger. En skole der dette fungerer tror vi er til det beste for den enkelte elev og samfunnet ellers. For å nå dette målet, stiller vi hele tiden høye krav til oss selv. Like høye krav stiller vi til deg og til dine medelever, for ellers kan vi ikke lykkes med å skape det gode læringsmiljøet vi ønsker.

Som elev her ved skolen, har du din egen kontaktlærer. Dette er for å skape nærhet mellom deg og skolen. Videre er du elev ved en av tre avdelinger, med lærerteam innenfor de forskjellige fagområdene. Noen ganger er det nødvendig med særskilte tiltak for at du som elev skal få en opplæring tilpasset dine behov og din situasjon. Gjennom den nevnte strukturen, og i dialog med deg som elev, håper vi hele tiden å bli bedre på det som heter ”tilpasset opplæring”. Skolen har hatt og har som mål å spille en sentral rolle når det gjelder kunnskapsformidling i regionen og vi er kjent for å ha kommet langt når det gjelder tilpasset opplæring.

Skolen har ingen toleranse for rasisme og mobbing. Vi jobber hele tiden med å holde skoleanlegget ryddig og fint, og vi regner med at også du tar ansvar i denne jobben. På den måten hjelper vi hverandre til å oppnå et godt og inspirerende lærings- og arbeidsmiljø og derigjennom gode resultater. Vi har et system for kvalitetssikring av undervisning og miljø gjennom undersøkelser og nasjonale prøver.

Bruk kontaktlæreren din når du tar opp personlige eller faglige forhold som angår deg selv eller andre. Ved store vanskelige saker kan du henvende deg til skolens ledelse eller elevrådet.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Studiespesialisering
- Tilrettelagt opplæring
- OPS (Opplæring, praksis, samarbeid)
- Elektrofag
- Helse og oppvekst
- Teknikk og industriell produksjon
- Vg3 Yrkessjåfør
- Service og Samferdsel

Les mer om Notodden videregående skole

Studiemuligheter hos Notodden videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Notodden videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN