Notodden videregående skole

(Videregående)

Målet vårt er å skape et læringsmiljø preget av at hver enkelt elev får utvikle sine kunnskaper, ferdigheter og holdninger. En skole der dette fungerer tror vi er til det beste for den enkelte elev og samfunnet ellers. For å nå dette målet, stiller vi hele tiden høye krav til oss selv. Like høye krav stiller vi til deg og til dine medelever, for ellers kan vi ikke lykkes med å skape det gode læringsmiljøet vi ønsker.

Som elev her ved skolen, har du din egen kontaktlærer. Dette er for å skape nærhet mellom deg og skolen. Videre er du elev ved en av tre avdelinger, med lærerteam innenfor de forskjellige fagområdene. Noen ganger er det nødvendig med særskilte tiltak for at du som elev skal få en opplæring tilpasset dine behov og din situasjon. Gjennom den nevnte strukturen, og i dialog med deg som elev, håper vi hele tiden å bli bedre på det som heter ”tilpasset opplæring”. Skolen har hatt og har som mål å spille en sentral rolle når det gjelder kunnskapsformidling i regionen og vi er kjent for å ha kommet langt når det gjelder tilpasset opplæring.

Skolen har ingen toleranse for rasisme og mobbing. Vi jobber hele tiden med å holde skoleanlegget ryddig og fint, og vi regner med at også du tar ansvar i denne jobben. På den måten hjelper vi hverandre til å oppnå et godt og inspirerende lærings- og arbeidsmiljø og derigjennom gode resultater. Vi har et system for kvalitetssikring av undervisning og miljø gjennom undersøkelser og nasjonale prøver.

Bruk kontaktlæreren din når du tar opp personlige eller faglige forhold som angår deg selv eller andre. Ved store vanskelige saker kan du henvende deg til skolens ledelse eller elevrådet.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Studiespesialisering
- Tilrettelagt opplæring
- OPS (Opplæring, praksis, samarbeid)
- Elektrofag
- Helse og oppvekst
- Teknikk og industriell produksjon
- Vg3 Yrkessjåfør
- Service og Samferdsel

Les mer om Notodden videregående skole

Studiemuligheter hos Notodden videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Notodden videregående skole

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden