HERIOT-WATT UNIVERSITY, MALAYSIA

(Universitet)

Heriot-Watt University, Malaysia er et spesialbygd campus som åpnet for studenter i Putrajaya i september 2014 og den formelle lanseringen fant sted 12. Februray 2015.

Campusen som har en verdi på 46m NOK sitter på 4,8 mål med en praktfull beliggenhet ved innsjøen, tilbyr eksepsjonelle utdanningstilbud i et utmerket miljø i nærheten av Putrajaya marina og dens moderne fritids- og idrettstilbud. Dette er et fantastisk grøntområde, og en del av Putrajaya Lake "grønn kontinuum ', bygningens design er en bevisst referanse.

Et grønt tak for å matche
Den "grønne campus 'er kjent for å ha det første levende gresstaket i sitt slag i Malaysia. Med sin 300 meter lengde og 30 meter bredde, er det en gjenkjennelig, bærekraftig og funksjonell campus. Taket nyanser de naturlig ventilerte rommene under, reduserer varmegjennomgangskoeffisient, og fungerer som et utkikkspunkt, tilgjengelig med glassheis. Andre miljøvennlige, passive designelementer inkluderer universitetsområdet sin belysning "drevet" av maksimal bruk av naturlig dagslys, et regnvannshøstingssystem og optimalisert air-condition og varmestyringssystemer.

Et state-of-the-art læringsmiljø
Universitetsområdet er et state-of-the-art undervisnings- og læringsmiljø, noe som reflekterer vår status som en ledende leverandør av høy kvalitet, profesjonelt orientert utdanning, kunnskapsoverføring og forskning. Arkitekttegnede i samarbeid med pedagogiske designspesialister, er universitetsområdet utviklet med dagens generasjon av studenter i tankene, for å skape et dynamisk, spennende sted som maksimerer potensialet i sin setting for studier og studentlivet.

Les mer om HERIOT-WATT UNIVERSITY, MALAYSIA

Studiemuligheter hos HERIOT-WATT UNIVERSITY, MALAYSIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om HERIOT-WATT UNIVERSITY, MALAYSIA

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN