DURHAM UNIVERSITY

(Universitet)

“Durham University’s high quality teaching, rated excellent in 24 subjects, is underpinned by world-class research. A place at Durham is one of the most sought-after in Britain” (Sunday Times University Guide 2008).

Durham University er et av Englands eldste universiteter, grunnlagt i 1832, og har et unikt og variert studiemiljø bestående av studenter fra over 120 land. Med beliggenhet i nordøst England, er universitetet delt mellom to flotte campus i Durham City, og Queen’s Campus, Stockton. Durham er en kulturell og historisk by, og har noen av verdens mest kjente slott og katedraler. Byen er også på UNESCOs verdensarvliste. Etter kun 10-15 minutter på toget fra Newcastle Upon Tyne, ankommer man Durham, som kan skilte med en rekke spennende butikker, barer og restauranter.
 
Colleges
Durham er et college-universitet med en samling av 16 ulike colleges å velge mellom. Et college er ikke kun et oppholdssted hvor man kan spise og sove; de tilbyr også et rikt tilbud av aktiviteter og fasiliteter for studier, sport, kunst, sosialisering, avslapping og velvære. College-erfaringen er en avgjørende faktor når studenter søker seg til Durham.

Queen's Campus
Bygget, oppført på vegne av Queen’s campus i Stockton, er hjem for nesten 2000 studenter og består av makeløse, artistiske fasiliteter i en moderne beliggenhet ved vannet, rett ved elven Tees. Durham er stort sett alltid rangert blant topp 10 av de mest omfattende kvalitetsundersøkelsene i Storbritannia og anses som et ledende universitet innen stipender og undervisning. Universitetet har et av de høyeste ratene for fullføring av studier i Storbritannia med hele 95.1 %. 

Sosiale aktiviteter
Med over 120 klubber og foreninger, alt fra kreativ skriving til orkester og foto, tilbyr universitetet et rikt mangfold av aktiviteter og muligheter til å bli kjent med andre. Studentene tar del i innsamling av penger og midler til lokale, nasjonale og internasjonale veldedige formål gjennom DUCK (Durham University Charities Kommittee). Studentene er også involvert i samfunnsprosjekter organisert av SCA (Student Community Action).

Durham University er kjent som et av det beste stedene for college- og universitetsidretter i Storbritannia og kan skilte med en fjerdeplass i British University Student Championships i fjor. Med et bredt utvalg av både college- og universitetslag, har Durham et av de høyeste nivåene på deltakelse i landet.

 

Populære studier
- Business
- Music
- Psychology
- Politics
- International Relations
- Management
- Economics
- Computer Science
- Law
- Finance
- Sociology
- Human Resource Management
- Translation Studies

Hvorfor velge Durham?
Durhams studenter er av de mest ettertraktede studentene i Storbritannia. De tilbyr et rikt spekter av kunnskap, ferdigheter og erfaringer, et direkte resultat av ekspertisen i undervisningen, internasjonalt verdsatt forskning og god oppfølging av studentene. 

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.dur.ac.uk/

Les mer om DURHAM UNIVERSITY

Studiemuligheter hos DURHAM UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om DURHAM UNIVERSITY

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN