DURHAM UNIVERSITY

(Universitet)

“Durham University’s high quality teaching, rated excellent in 24 subjects, is underpinned by world-class research. A place at Durham is one of the most sought-after in Britain” (Sunday Times University Guide 2008).

Durham University er et av Englands eldste universiteter, grunnlagt i 1832, og har et unikt og variert studiemiljø bestående av studenter fra over 120 land. Med beliggenhet i nordøst England, er universitetet delt mellom to flotte campus i Durham City, og Queen’s Campus, Stockton. Durham er en kulturell og historisk by, og har noen av verdens mest kjente slott og katedraler. Byen er også på UNESCOs verdensarvliste. Etter kun 10-15 minutter på toget fra Newcastle Upon Tyne, ankommer man Durham, som kan skilte med en rekke spennende butikker, barer og restauranter.
 
Colleges
Durham er et college-universitet med en samling av 16 ulike colleges å velge mellom. Et college er ikke kun et oppholdssted hvor man kan spise og sove; de tilbyr også et rikt tilbud av aktiviteter og fasiliteter for studier, sport, kunst, sosialisering, avslapping og velvære. College-erfaringen er en avgjørende faktor når studenter søker seg til Durham.

Queen's Campus
Bygget, oppført på vegne av Queen’s campus i Stockton, er hjem for nesten 2000 studenter og består av makeløse, artistiske fasiliteter i en moderne beliggenhet ved vannet, rett ved elven Tees. Durham er stort sett alltid rangert blant topp 10 av de mest omfattende kvalitetsundersøkelsene i Storbritannia og anses som et ledende universitet innen stipender og undervisning. Universitetet har et av de høyeste ratene for fullføring av studier i Storbritannia med hele 95.1 %. 

Sosiale aktiviteter
Med over 120 klubber og foreninger, alt fra kreativ skriving til orkester og foto, tilbyr universitetet et rikt mangfold av aktiviteter og muligheter til å bli kjent med andre. Studentene tar del i innsamling av penger og midler til lokale, nasjonale og internasjonale veldedige formål gjennom DUCK (Durham University Charities Kommittee). Studentene er også involvert i samfunnsprosjekter organisert av SCA (Student Community Action).

Durham University er kjent som et av det beste stedene for college- og universitetsidretter i Storbritannia og kan skilte med en fjerdeplass i British University Student Championships i fjor. Med et bredt utvalg av både college- og universitetslag, har Durham et av de høyeste nivåene på deltakelse i landet.

 

Populære studier
- Business
- Music
- Psychology
- Politics
- International Relations
- Management
- Economics
- Computer Science
- Law
- Finance
- Sociology
- Human Resource Management
- Translation Studies

Hvorfor velge Durham?
Durhams studenter er av de mest ettertraktede studentene i Storbritannia. De tilbyr et rikt spekter av kunnskap, ferdigheter og erfaringer, et direkte resultat av ekspertisen i undervisningen, internasjonalt verdsatt forskning og god oppfølging av studentene. 

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.dur.ac.uk/

Les mer om DURHAM UNIVERSITY

Studiemuligheter hos DURHAM UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om DURHAM UNIVERSITY

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN