DURHAM UNIVERSITY

(Universitet)

“Durham University’s high quality teaching, rated excellent in 24 subjects, is underpinned by world-class research. A place at Durham is one of the most sought-after in Britain” (Sunday Times University Guide 2008).

Durham University er et av Englands eldste universiteter, grunnlagt i 1832, og har et unikt og variert studiemiljø bestående av studenter fra over 120 land. Med beliggenhet i nordøst England, er universitetet delt mellom to flotte campus i Durham City, og Queen’s Campus, Stockton. Durham er en kulturell og historisk by, og har noen av verdens mest kjente slott og katedraler. Byen er også på UNESCOs verdensarvliste. Etter kun 10-15 minutter på toget fra Newcastle Upon Tyne, ankommer man Durham, som kan skilte med en rekke spennende butikker, barer og restauranter.
 
Colleges
Durham er et college-universitet med en samling av 16 ulike colleges å velge mellom. Et college er ikke kun et oppholdssted hvor man kan spise og sove; de tilbyr også et rikt tilbud av aktiviteter og fasiliteter for studier, sport, kunst, sosialisering, avslapping og velvære. College-erfaringen er en avgjørende faktor når studenter søker seg til Durham.

Queen's Campus
Bygget, oppført på vegne av Queen’s campus i Stockton, er hjem for nesten 2000 studenter og består av makeløse, artistiske fasiliteter i en moderne beliggenhet ved vannet, rett ved elven Tees. Durham er stort sett alltid rangert blant topp 10 av de mest omfattende kvalitetsundersøkelsene i Storbritannia og anses som et ledende universitet innen stipender og undervisning. Universitetet har et av de høyeste ratene for fullføring av studier i Storbritannia med hele 95.1 %. 

Sosiale aktiviteter
Med over 120 klubber og foreninger, alt fra kreativ skriving til orkester og foto, tilbyr universitetet et rikt mangfold av aktiviteter og muligheter til å bli kjent med andre. Studentene tar del i innsamling av penger og midler til lokale, nasjonale og internasjonale veldedige formål gjennom DUCK (Durham University Charities Kommittee). Studentene er også involvert i samfunnsprosjekter organisert av SCA (Student Community Action).

Durham University er kjent som et av det beste stedene for college- og universitetsidretter i Storbritannia og kan skilte med en fjerdeplass i British University Student Championships i fjor. Med et bredt utvalg av både college- og universitetslag, har Durham et av de høyeste nivåene på deltakelse i landet.

 

Populære studier
- Business
- Music
- Psychology
- Politics
- International Relations
- Management
- Economics
- Computer Science
- Law
- Finance
- Sociology
- Human Resource Management
- Translation Studies

Hvorfor velge Durham?
Durhams studenter er av de mest ettertraktede studentene i Storbritannia. De tilbyr et rikt spekter av kunnskap, ferdigheter og erfaringer, et direkte resultat av ekspertisen i undervisningen, internasjonalt verdsatt forskning og god oppfølging av studentene. 

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.dur.ac.uk/

Les mer om DURHAM UNIVERSITY

Studiemuligheter hos DURHAM UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om DURHAM UNIVERSITY

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN